Antena Meniu Search
x

Mărturia mamei băiatului care şi-a ucis tatăl, apoi l-a îngropat în grădină: "De 17 ani numai în bătaie am stat" (Video)

Un adolescent din Bacău şi-a ucis tatăl abuziv, după ce bărbatul a început să îi bată crunt mama. De 17 ani, femeia mânca bătaie aproape zilnic, iar copilul a fost nevoit să privească neputincios, din fragedă pruncie, abuzurile la care era supusă mama sa.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.01.2020, 18:14

Vezi și

Un adolescent din Bacău şi-a ucis tatăl abuziv, după ce bărbatul a început să îi bată crunt mama. De 17 ani, femeia mânca bătaie aproape zilnic, iar copilul a fost nevoit să privească neputincios, din fragedă pruncie, abuzurile la care era supusă mama sa.

Şi el a suferit de bătăile tatălui, iar ultima oară când tatăl său a ridicat mâna asupra mamei, adolescentul a cedat impulsului şi a sărit în apărarea mamei. El şi-a apărat mama cu toate puterile, iar tatăl său şi-a îndreptat furia asupra lui, moment în care tânărul şi-a lovit năprasnic tatăl, în cap.

17 ani de bătăi au culminat cu o crimă

Bătaia cruntă la care a fost supusă mama sa, timp de 17 ani, l-a împins la crimă pe un adolescent din Bacău, care, încercând să-şi apere mama, şi-a ucis tatăl abuzator. Tânărul s-a pus între tatăl şi mama sa, în momentul în care bărbatul începuse să-şi bată femeia, moment în care şi-a atras asupra sa toată furia tatălui său.

Băiatul l-a lovit pe tatăl său în cap, iar bărbatul s-a prăbuşit fără suflare, moment în care a pus mâna pe un par şi l-a lovit pe bărbat până nu a mai mişcat. Apoi, dându-şi seama ce a făcut, în loc să anunţe autorităţile şi să explice ce s-a întâmplat, a ales să facă dispărut cadavrul, îngropându-l în grădină.

Mama sa, deşi ştia şi văzuse ce făcuse fiul său, nu a încercat să-l oprească şi nici nu l-a sfătuit să sune la 112. Ea l-a lăsat să-l îngroape pe bărbat în grădină şi să spună că omul dispăruse de acasă.

Crima a fost descoperită în momentul în care autorităţile au încercat să alfe cum anume dispăruse bărbatul de acasă.

Adolescentul a fost arestat şi se află în custodia poliţiştilor din Bacău, fiind acuzat de crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mărturia mamei băiatului care şi-a ucis tatăl, apoi l-a îngropat în grădină: "De 17 ani numai în bătaie am stat" (Video)