Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Băiatul care a murit electrocutat la Clubul de Canotaj Orşova se juca "de-a v-ați ascunselea" în momentul tragediei. Adolescentul a fost găsit carbonizat

O joacă banală i-a fost fatală unui adolescent de 14 ani. În timp ce se juca împreună cu alţi prieteni, băiatul s-a electrocutat într-o cameră tehnică a unui Complex Sportiv din Orşova. Speriaţi, colegii săi au cerut ajutor, însă, până la sosirea echipajelor de salvare, adolescentul s-a stins din viaţă. 

de Redactia Observator

la 12.06.2024 , 09:10

Adolescentul de 14 ani, care era din judeţul Botoşani, a ajuns la Clubul Sportiv din Orşova în urmă cu câteva săptămâni, atunci când s-a şi mutat aici, pentru a face performanță într-un sport de care era îndrăgostit: canotajul.

A murit electrocutat în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea, la Clubul de Canotaj Orşova

Numai că, într-una din zile, băiatul, împreună cu câţiva colegi, au ieşit să se joace de-a v-ați ascunselea în curtea Complexului Sportiv. S-a ascuns în camera tehnică, chiar pe panoul electric, unde s-a electrocutat. Colegii copilului au fost cei care au cerut ajutorul echipajelor de salvare, însă până la sosirea medicilor, adolescentul s-a stins din viaţă. 

Vezi și

Daniela Înţeleptu, purtător de cuvânt  ISU Mehedinți: Un echipaj din cadrul detaşamentului de pompieri Orşova a acţionat pentru extragerea unei persoane căzute pe tabloul electric.  

Pe acelaşi subiect

Zenaida Jugravu, purtător de cuvânt SAJ Mehedinți: Au găsit un adolescent în vârstă de 14 ani, carbonizat, leziunile fiind incompatibile cu viaţa. 

Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi: Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului. 

Contactaţi telefonic, reprezentanții Complexului Sportiv, care erau responsabili să asigure camera tehnică, au refuzat să comenteze incidentul. 

Criminaliştii vor stabilii vinovaţii pentru moartea copilului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Băiatul care a murit electrocutat la Clubul de Canotaj Orşova se juca "de-a v-ați ascunselea" în momentul tragediei. Adolescentul a fost găsit carbonizat