Antena Meniu Search
x

Băieţel de 10 ani, dat dispărut în Prahova. Ionuţ a plecat ieri de acasă şi nu s-a mai întors

Poliţia din Prahova este în alertă, după ce un copil în vârstă de 10 ani a dispărut de ieri, din comuna Cocorăștii Mislii. Ionuț Gabriel Stroescu a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.03.2021, 12:51

Ionuț Gabriel Stroescu
Ionuț Gabriel Stroescu, dat dispărut în Prahova. Ionuţ a plecat ieri de acasă şi nu s-a mai întors - Politia Romana

Actualizare 12:50 - Minorul a fost depistat de polițiști ca urmare a activităților desfășurate, pe raza localității. Nu a fost victima niciunei  infracțiuni. 

Părinții au alertat autoritățile, iar Primăria din Cocorăștii Mislii a postat anunțul dispariției pe Facebook, joi noapte, la ora 23.53.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ieri, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cocorăștii Mislii au fost sesizați de către părinții unui minor despre faptul că fiul lor, numitul  STROESCU IONUȚ-GABRIEL, în vârstă de 10 de ani, a plecat de la domiciliu și nu s-a întors până în prezent", anunță Poliția Prahova într-un comunicat.

Semnalmente Ionuț Gabriel Stroescu:

Înălțime – 1,35 m, greutate 35 kg, constituție atletică, păr șaten, natură drept, tuns scurt, ochi căprui, față ovală, având ca semn particular dintele incisiv spart.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcat în pantaloni de trening de culoare neagră, bluză verde, geacă de culoare galben-muștar, ghete de culoare neagră, ghiozdan albastru de dimensiuni mari.

Persoanele care pot oferi detalii despre minor sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Băieţel de 10 ani, dat dispărut în Prahova. Ionuţ a plecat ieri de acasă şi nu s-a mai întors