Antena Meniu Search
x

Băieţelul de 13 ani din Brăila cu autism, dat dispărut de familie, a fost găsit. Copilul plecase desculţ noaptea de acasă şi nu s-a mai întors

Băiatul de 13 ani din judeţul Brăila, care are autism şi nu vorbeşte, căutat de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, după ce a plecat de acasă, în noaptea de joi spre vineri, şi nu s-a mai întors, a fost găsit. El a fost căutat, inclusiv cu un câine de urmă, la nivel naţional şi internaţional.

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 09:39

Update: ”Minorul a fost găsit de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei în satul Amara, comuna Balta-Albă, judeţul Buzău, fără a fi victima vreunei infracţiuni. În aceste momente este evaluat medical de un echipaj SMURD”, a transmis IPJ Brăila.

”În această dimineaţă, în jurul orei 04:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Politie Rurală Făurei au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că nepotul său, Androne Ion Adrian, în vârstă de 13 ani, din satul Drogu ar fi plecat în această noapte, în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Precizăm că acesta suferă de autism şi nu vorbeşte”, a transmis, vineri, IPJ Brăila, potrivit News.

Astfel, au fost constituite echipe operative mixte, formate din poliţişti, jandarmi, pompieri care îl caută pe băiat. Totodată, la activităţile de căutare participă voluntar şi reprezentanţi din partea autorităţilor publice locale.

De asemenea, pentru căutări este folosit de poliţisti şi un câine de urmă. Băiatul are 1,80 metri, păr şaten deschis, ochi negri şi prezintă acnee pe faţă. El era îmbrăcat cu un pulover de culoare gri, lenjerie intimă şi a plecat desculţ.

Poliţia a precizat că a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi Internaţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Băieţelul de 13 ani din Brăila cu autism, dat dispărut de familie, a fost găsit. Copilul plecase desculţ noaptea de acasă şi nu s-a mai întors