Antena Meniu Search
x

Un băieţel de doi ani cântă la mormântul tatălui său şi îl invită să se joace împreună (Video)

Imaginile care îţi topesc inima. Un băieţel de doar doi ani a venit la mormântul tatălui său să îi arăte jucăriile sale şi să îi cânte „la revedere”.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 11.06.2019, 16:51

Imaginile care îţi topesc inima. Un băieţel de doar doi ani a venit la mormântul tatălui său să îi arăte jucăriile sale şi să îi cânte „la revedere”.

Darren Langton a murit brusc, inexplicabil la vârsta de 33 de ani, la domiciulul său din Dorchester Dorset, la doar 3 zile de la aniversarea de un an a fiului său Harvey. Era octombrie 2017.

Amintirea lui nu a pierit însă, soţia sa, Jessica Pillinger, păstrându-i vie amintirea în ochii micuţului lor băieţel. Cei doi merg împreună la piatra sa funerară în fiecare duminică, pentru a-i aşeza flori şi pentru a vorbi cu el.

Deşi nu înţelege ce înseamnă mormântul şi mai exact ce s-a întâmplat cu tatăl său, Harvey îi arată maşinuţele sale preferate, îndemnându-l să „se joace împreună”.

L-a văzut doar în poze şi nu îşi aduce aminte de îmbrăţişările sale, viaţa fiindu-i curmată mult prea repede, însă cu drag aşteaptă fiecare sfârşit de săptămână pentru a-l reîntâlni.

Videoclipul emoţionant surprinde un astfel de moment, la finalul căreia, Harvey îi cântă tatălui său „la revedere”.

Jessica a postat videoclipul pe reţelele de socializare pentru a ilustra conexiunea specială dintre cei doi, în ciuda faptului că acum se află în lumi diferite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Este emoţionant şi mă bucur să îl văd jucându-se aşa, însă mi se rupe sufletul gândindu-mă la relaţia pe care ar fi avut-o dacă Darren ar fi fost în viaţă. De asta fac fotografii, filmez. Pentru că vreau ca atunci când va creşte, să vadă şi să înţeleagă că i-a fost alături în acest fel tatălui său” a povestit Jessica.

Tot ea a adăugat faptul că filmarea lacrimogenă arată de fapt realitatea unui copil care nu înţelege moartea unui părinte şi neputinţa ei de a-şi găsi cuvintele pentru a-i explica mai clar care este adevărul, fără a-i întoarce lumea pe dos.

„Ştie că tata este acolo, dar nu ştie că a murit cu adevărat. Având în vedere vârsta lui, nu cred că înţelege conceptul de moarte. S-a obişnuit să îl vadă doar în fotografii şi vorbeşte cu el prin mine. În ultimele trei luni, Harvey a cerut multe. Se uită în jur și dacă cineva este blond, întreabă dacă e tati. Este inimaginabil să ştii că Darren nu a putut petrece decât un an alături de el. La început a fost foarte greu. Harvey este imaginea întruchipată a tatălui său” a mai spus mama băieţelului.

În după-amiaza zilei de 25 octombrie 2017, Jessica și Harvey s-au întors acasă. Acolo l-au găsit pe Darren mort, în mod neaşteptat, inexplicabil, brusc şi dureros.

Potrivit Daily Mail, o anchetă a hotărât că moartea lui rămâne necunoscută, iar Jessica spuen că nu vor şti niciodată ce s-a întâmplat cu adevărat. Nu va avea toate răspunsurile, motiv pentru care intenţionează să îl implice pe soţul ei cât mai mult posibil în viaţa lor de familie, indiferent că prezenţa lui mai poate fi doar spirituală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un băieţel de doi ani cântă la mormântul tatălui său şi îl invită să se joace împreună (Video)