Antena Meniu Search
x

Continuă căutările băieţelului dispărut la Pecineaga. Pompierii golesc acum un bazin cu dejecții (Video)

Iulian Alexandru Biţică, băieţelul de 8 ani care a dispărut sâmbătă, la Pecineaga, este în continuare de negăsit. La această oră, pompierii golesc un bazin cu dejecții de la un complex de porci din zonă, care are o adâncime de peste 10 metri.

De Veronica Micu la 04.11.2019, 10:47
Iulian Alexandru Biţică a dispărut la Pecineaga, Constanţa
Continuă căutările băieţelului dispărut la Pecineaga. Pompierii golesc acum un bazin cu dejecții - Politia Romana / Facebook

Iulian Alexandru Biţică, băieţelul de 8 ani care a dispărut sâmbătă, la Pecineaga, este în continuare de negăsit. La această oră, pompierii golesc un bazin cu dejecții de la un complex de porci din zonă, care are o adâncime de peste 10 metri.

Iulian Alexandru Biţică, dispărut de sâmbătă din satul Pecineaga, judeţul Constanţa, a fost căutat toată noapte de peste 100 de poliţişti, jandarmi şi voluntari, ajutaţi de câini de urmă, insa toate eforturile au fost in zadar.  

Polițiștii de frontieră au adus la fața locului mașini cu sistem de termoviziune ale Gărzii de Coastă pentru a scana zonele învecinate. 

De asemenea, autoritățile au început să golească bazinul cu dejecții de la un complex de porci din zonă, care are o adâncime de peste 10 metri.

Operațiunea a început în jurul orei 9.00 și se estimează că va dura aproximativ șase ore. În sprijinul pompierilor a fost adusă și o a doua motopompă, de la Detașamentul Cernavodă.

„În aceste momente, la căutările minorului participă și două autospeciale de scafandri (2 ofițeri și 3 subofițeri ), dar și un autocamion de intervenție cu o motopompă de capacitate mare (cu 3 subofițeri)”, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța.

Asociația Umanitară Solidarity Children, o organizație non-profit implicată în căutarea copilului, a scris, duminică seară, pe Facebook, că este posibil ca Iulian să fi căzut în această hazna.

Iulian Alexandru Biţică dispărut la Pecineaga, în timp ce se juca lângă casă

Alexandru Iulian Bițică este de negăsit de sâmbătă, la amiază. Părinţii lui sunt divorţaţi şi îşi petrecea weekendul alături de tatăl său, în localitatea Pecineaga.

Sâmbătă, după ora prânzului, Alexandru se juca liniştit în faţa casei.  La un moment dat, tatăl lui nu l-a mai văzut, a început să-l caute şi, văzând că nu dă de el, a dat alarma. 

Polițiștii constănțeni ajutaţi de polițiști ai Gărzii de Coastă și de jandarmi au scormonit metru cu metru întreaga localitatea. S-au adus câini de urmă, iar un elicopter a survolat permanent zona. Nici urmă de copil. Căutările au fost extinse şi în localităţile vecine. 

Poliţiştii analizează inclusiv imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din localitate. 

Căutările în jurul comunei, dar şi în localităţile învecinate continuă.

Iulian Alexandru Biţică este slab, are un un metru treizeci înălţime, faţa ovală şi ochi căprui. Persoanele care îl văd trebuie să anunţe imediat poliţia.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Continuă căutările băieţelului dispărut la Pecineaga. Pompierii golesc acum un bazin cu dejecții (Video)

Breaking news

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Aproape 4.900 de morți și peste 20.000 de răniți,...

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Aproape 4.900 de morți și peste 20.000 de răniți, salvatorii caută supravieţuitori sub dărâmături