Antena Meniu Search
x

Video Băiețel salvat de mamă în ultima clipă, înainte să fie mușcat de un miriapod veninos

O mamă și-a salvat băiețelul în ultima clipă din fața unui miriapod veninos, a cărui mușcătură poate fi fatală, în special pentru copii.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 30.11.2020, 17:54

Băiețel salvat de mamă în ultima clipă, înainte să fie mușcat de un miriapod veninos
Femeia a sesizat pericolul în ultima clipă - captură video Youtube | Viral Press
  • Incidentul s-a petrecut în capitala Thailandei, Bangkok
  • "Mamele sunt eroine", a declarat tatăl băiatului, după ce a văzut înregistrarea

O mamă a dat dovadă de o prezență de spirit remarcabilă după ce și-a luat copilul din fața unui miriapod de 30 de centimetri, cu doar câteva clipe înainte ca viețuitoarea să-l muște.

Fără să sesizeze pericolul, atenția băiatului s-a îndreptat spre o jucărie de pe podea, iar mișcările lui au făcut-o pe femeie să arunce o privire în jur. A fost suficient pentru a observa cum miriapodul încearcă să-l înțepe pe micuț, momentul în care l-a luat în brațe cu o viteză fulgerătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate observa cu, neputând să ajungă la micuț, miriapodul își schimbă imediat direcția.

"Mamele sunt eroine. Pot sesiza când pericolul este aproape și trebuie să-și salveze copiii. E cel mai mare miriapod pe care l-am văzut în casă. L-ar fi putut răni grav pe fiul meu", a declarat soțul femeii.

Mușcătura acestor viețuitoare poate fi foarte periculoasă pentru copii, din cauza veninului ce crește rapid frecvența cardiacă și cauzează dificultăți de respirație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Băiețel salvat de mamă în ultima clipă, înainte să fie mușcat de un miriapod veninos