Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Băieţel de 11 ani surprins făcând propuneri şocante fetiţelor, după blocuri. O copilă de 4 ani, la un pas să fie batjocorită pentru 2 lei

Caz şocant la Vaslui, acolo unde poliţiştii au fost solicitaţi sã ancheteze un caz de tentativã de abuz sexual. Tatãl unei fetiţe de 4 ani a reclamat faptul că fiica lui a fost victimã şi cã agresorul este un vecin, un minor de numai 11 ani.

de Redactia Observator

la 20.09.2018 , 10:11

Băieţel de 11 ani surprins făcând propuneri şocante fetiţelor, după blocuri. O copilă de 4 ani, la un pas să fie batjocorită pentru 2 lei Băieţel de 11 ani surprins făcând propuneri şocante fetiţelor, după blocuri. O copilă de 4 ani, la un pas să fie batjocorită pentru 2 lei

Caz şocant la Vaslui, acolo unde poliţiştii au fost solicitaţi sã ancheteze un caz de tentativã de abuz sexual. Tatãl unei fetiţe de 4 ani a reclamat faptul că fiica lui a fost victimã şi cã agresorul este un vecin, un minor de numai 11 ani.

În urma verificãrilor efectuate oamenii legii, s-a stabilit cã băiatul a încercat, în urmă cu două zile, sã seducã trei copile de câţiva anişori.

Uneia dintre ele chiar i-a propus sã facã sex cu el. Pentru a fi mai convingãtor, minorul i-a spus copilei cã îi va da doi lei. Speriatã, fetiţa a fugit şi i-a povestit mamei sale totul.

Articolul continuă după reclamă

Femeia a încercat să-l prindă pe băiat, însă acesta se făcuse nevăzut.

Micul agresor şi-a încercat apoi norocul cu o altã copilã. A fost prins “în flagrant” chiar de tatãl fetitei, care a anunţat Poliţia.

Tatăl fetiţei, băiatul şi mama acestuia au fost duşi la secţie pentru a fi audiaţi.

Crescut de mamă, cu tatăl la muncă în Anglia

Vecinii au povestit pentru presa locală că minorul este un copil problematic, obraznic.

Este ceva mai agitat şi are un comportament diferit faţã de ceilalti copii. Băiatul este crescut doar de mamã, tatãl fiind la muncã, în Anglia.

“Politistii au fost sesizati pe numãrul de urgentã 112, despre situatia din cartierul vasluian. La fata locului s-a deplasat o patrulã, iar pãrintii copiilor implicati în incident au fost chemati pentru verificãri. În urma rezultatului verificãrilor, se vor lua mãsurile care se impun în astfel de cazuri, inclusiv sesizarea specialistilor din cadrul DGASPC”, a declarat purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Băieţel de 11 ani surprins făcând propuneri şocante fetiţelor, după blocuri. O copilă de 4 ani, la un pas să fie batjocorită pentru 2 lei