Antena Meniu Search
x

Bărbat din Botoşani, reţinut după ce ar fi agresat mai multe femei în lift

Un bărbat de 29 de ani, din Botoşani, a fost reţinut de poliţişti, sâmbătă seara, după ce a agresat o femeie de 38 de ani în liftul blocului în care acesta locuia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.01.2020, 10:40

Bărbatul care a agresat femei, propus pentru arestare preventivă
Bărbatul care a agresat femei a fost reţinut pentru 24 de ore - Monitorul de Botoşani

Un bărbat de 29 de ani, din Botoşani, a fost reţinut de poliţişti, sâmbătă seara, după ce a agresat o femeie de 38 de ani în liftul blocului în care acesta locuia.

Primele informaţii arată că bărbatul a urmărit-o pe femeie, a urcat cu ea în lift, şi-a dat pantalonii jos şi a început să facă gesturi de natură sexuală.

Conform Monitorul de Botoşani, ţipetele femeii l-au pus pe agresor pe fugă. În baza declaraţiei făcute de aceasta la poliţie, agresorul a fost identificat şi ridicat direct de la domiciliul său.

Bărbatul a fost reţinut sâmbătă seara, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, şi a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Urmează ca suspectul să fie prezentat instanţei de judecată cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Între timp, conform sursei amintite, mai multe femei au precizat, prin intermediul unui site de socializare, că şi ele au fost agresate sexual de individul respectiv, în cursul zilei de vineri, după scenarii asemănătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbat din Botoşani, reţinut după ce ar fi agresat mai multe femei în lift