Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat căzut de la balcon, la Ţicleni, în strigătele de groază ale vecinilor

Un bărbat din Ţicleni a murit pe loc, după ce i s-a făcut rău şi a căzut de la balconul apartamentului său. Vecinii au privit terifiaţi toată scena.

de Redactia Observator

la 16.07.2018 , 19:37

Bărbatul a fost vazut de o vecina pe balcon, acolo unde ieşise de câteva minute. Un bărbat din Ţicleni a murit pe loc, după ce i s-a făcut rău şi a căzut de la balcon

Un bărbat din Ţicleni a murit pe loc, după ce i s-a făcut rău şi a căzut de la balconul apartamentului său.

Vecinii au privit terifiaţi toată scena.

Un bărbat de 52 de ani a murit după ce a căzut de la etajul doi al blocului în care locuia. Conform apropiaţilor, acesta avea grave probleme de sănătate şi lua tratament în acest sens.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a fost vazut de o vecina pe balcon, acolo unde ieşise de câteva minute. S-a apropiat de balustradă, iar imediat i s-a făcut rău şi a căzut. Vecinii aflați  în zonă au văzut întreaga scenă.

Au sărit imediat în ajutorul bărbatului, după care au sunat imediat la 112. O ambulanţă s-a deplasat la fața locului și au încercat zeci de minute să îl salveze, însă impactul cu solul a fost extrem de puternic și din cauza loviturilor suferite acesta a murit pe loc.

Polițiștii gorjeni au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate care au fost motivele ce au dus la producerea tragediei și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Bărbat căzut de la balcon, la Ţicleni, în strigătele de groază ale vecinilor