Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat dat în urmărire internațională, prins în Ialomiţa când amenința cu un cuțit călătorii dintr-un tren

Un bărbat de 29 de ani, care era dat în urmărire internațională, a fost prins de jandarmii din Ialomița după ce a amenințat cu un cuțit călătorii dintr-un tren.

de Redactia Observator

la 21.09.2024 , 12:14

Bărbat dat în urmărire internațională, prins în Ialomiţa Bărbat dat în urmărire internațională, prins în Ialomiţa - Shutterstock

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Ialomița a fost sesizat vineri, prin apel la 112, că în trenul ce se deplasează pe ruta București- Slobozia Veche un bărbat este recalcitrant și amenință cu un cuțit călătorii.

Jandarmii au identificat un barbat de 29 ani, care, în urma verificărilor în aplicația eDAC, avea emis pe numele lui un mandat internațional în vederea arestării și predării sau extrădării.

Acestuia i s-a efectuat control corporal preventiv, dar asupra lui nu au fost găsite obiecte și bunuri de valoare. Conform jandarmilor, acesta ar fi aruncat cuțitul înainte de sosirea trenului în gară.

Articolul continuă după reclamă

Conform procedurilor, bărbatul a fost predat poliției.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Bărbat dat în urmărire internațională, prins în Ialomiţa când amenința cu un cuțit călătorii dintr-un tren