Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bărbat de 57 de ani, mort într-un accident tragic, la Suceava. Maşina lui s-a răsturnat în câmp, după ce s-a izbit puternic de un alt autovehicul

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a murit după ce maşina în care se afla s-a izbit puternic de un alt autovehicul şi s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut în toiul nopţii, pe drumul judeţean 177 C, între localităţile Gura Humorului şi Capu Câmpului, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 07:18

Potrivit acestora, în accident au fost implicate două autoturisme, dintre care una, în care se afla şi bărbatul decedat, s-a răsturnat în afara părţii carosabile. La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului cu o autospecială pentru descarcerare cu sprijinul a două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Bărbatul de 57 de ani a fost resuscitat, însă fără succes

Pompierii au folosit echipamentele de descarcerare pentru scoaterea victimei din maşina răsturnată. Oficialii ISU Suceava susţin că bărbatului în vârstă de 57 de ani i s-au aplicat manevre de resuscitare de către echipajele medicale, însă nu a putut fi salvat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Bărbat de 57 de ani, mort într-un accident tragic, la Suceava. Maşina lui s-a răsturnat în câmp, după ce s-a izbit puternic de un alt autovehicul