Antena Meniu Search
x

Video Bărbat împuşcat în gât de propriul cumnat cu un pistol airsoft, într-un local din Timişoara. Martorii şocaţi au intervenit să-l salveze

Scandal încheiat cu împuşcături, aseară, în Timişoara, între doi cumnaţi! Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional! După câteva pahare de alcool, unul dintre ei a scos un pistol cu bile şi a tras spre celălalt. L-a rănit la gât, iar când a vrut să mai tragă încă o dată, a fost oprit de martorii care au asistat şocaţi la întreaga scenă. Bărbatul rănit a fost transportat la spital, în timp ce agresorul a fost dus la audieri. 

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 08:48

Vezi și

Din fericire, rana nu a fost una gravă, însă bărbatul de 35 de ani se teme acum pentru viaţa lui. Spune că nu se aştepta ca propriul cumnat să-l împuşte, chiar dacă, de ani de zile, fiind într-un continuu conflict, agresorul îl tot ameninţa cu moartea.

Reporter: Ştiaţi că are pistol?

Botancei Adrian, victimă: N-am ştiut. Eu ştiu că are săbii în casă, dar nu pistoale.

Reporter: V-a ameninţat?

Pe acelaşi subiect

Botancei Adrian, victimă: Întodeauna. Dar nu m-am aşteptat la pistol. M-am aşteptat la un spray, ceva, dar nu la pistol.

S-au întânit pentru a se împăca, însă conflictul e degenerat

Bărbatul spune că, aseară, agresorul ar fi venit special la terasă după el. Ar fi băut împreună câteva pahare, în speranţă că o să se împace, însă conflictul a degenerat. 

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt, IPJ Timiş: În jurul orei 19:30, e terasa unui local, un bărbat, de 35 de ani, ar fi fost împușcat de un altul, de 54 de ani, cu un pistol tip Airsoft. Pistolul face parte din categoria armelor nesupuse autorizării.

Botancei Adrian, victimă: Motivul, că l-a înjurat cineva la telefon din cauza mea. Nu ştiu cine şi cum, habar n-am!

Ceilalţi clienţii ai localului l-au imobilizat imediat pe agresor, care intenţiona să mai tragă o dată. 

Cumnatul victimei, reţinut pentru 24 de ore

Botancei Adrian, victimă: Plângere n-aş pune că are 9 copii. Mă gândesc la el că e cumnatul meu şi n-aş pune plângere pentru el. Dar rămâne fapta!

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt, IPJ Timiş: Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost condus la sediul Secției 1 Urbane Timișoara, în vederea audierilor. 

E cercetat acum pentru "lovire sau alte violențe" și "tulburarea ordinii și liniștii publice". Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Bărbat împuşcat în gât de propriul cumnat cu un pistol airsoft, într-un local din Timişoara. Martorii şocaţi au intervenit să-l salveze