Antena Meniu Search
x

Un bărbat a încercat să plonjeze cu maşina în gol, de pe stânci, lângă Mănăstirea Arnota din Vâlcea

Desfășurare impresionantă de forțe în zona Carierei de calcar Bistriţa, după ce un bărbat a încercat să se arunce cu maşina în gol, de pe stânci, în apropierea Mănăstirii Arnota din Vâlcea. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.07.2020, 08:04

Un bărbat a încercat să plonjeze cu maşina în gol, de pe stânci, lângă Mănăstirea Arnota din Vâlcea - Adevărul / Mircea Lera
  • Zeci de oameni l-au căutat pe bărbat timp de peste patru ore.    
  • Soția a suferit un atac de panică.

Alarma la 112 a fost dată, în weekend, de soția bărbatului de 46 de ani. Femeia le-a spus polițiștilor vâlceni că a venit împreună cu soţul ei să viziteze Mănăstirea Arnota din Bistriţa - Costeşti, dar pe drum s-au certat şi bărbatul a ameninţat că-şi pune capăt zilelor. 

Omul a încercat să se arunce cu maşina în gol, de pe stânci, dar n-a reuşit decât să-şi distrugă baia de ulei a autoturismului, după ce s-a lovit de parapeţii din beton. Apoi a fugit.

Imediat, la fața locului au intervenit poliţişti, pompieri, ambulanţieri şi salvamontişti.

Zeci de oameni l-au căutat pe bărbat timp de peste patru ore.    

"A fost identificat la o distanţă de 10 metri de DJ 646, după patru ore de scotociri. A fost coborât la ambulanţă cu ajutorul echipelor din cadrul ISU şi Salvamont.

Transportat la UPU Vâlcea pentru primirea de îngrijiri medicale de specialitate, s-a stabilit şi diagnosticul preliminar: politraumatism prin cădere de la înălţime de pe stâncă, traumatism zona cervicală, picior drept, coloană lombară.

Se continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt", a declarat pentru Adevărul reprezentantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Gabriel Popescu.   

Și soția bărbatului a avut nevoie de îngrijiri medicale, femeia suferind un atac de panică.    

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Un bărbat a încercat să plonjeze cu maşina în gol, de pe stânci, lângă Mănăstirea Arnota din Vâlcea