Antena Meniu Search
x

Bărbat înjunghiat de 14 ori și călcat în picioare, într-un magazin din Constanța (Video)

Un bărbat a fost înjunghiat de 14 ori și a fost bătut și călcat în picioare de doi indivizi, într-un magazin din Hârșova, județul Constanța. Incidentul a fost surprins pe video.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 26.11.2019, 21:21

Un bărbat a fost înjunghiat și călcat în picioare într-un magazin din Hârșova, județul Constanța Vezi și

Un bărbat a fost înjunghiat de 14 ori și a fost bătut și călcat în picioare de doi indivizi, într-un magazin din județul Constanța. Incidentul extrem de violent a fost surprins de camerele de supraveghere.

Incidentul s-a consumat joi seara, într-un magazin din localitatea constănțeană Hârșova. Camerele de supraveghere surprind momentul în care doi indivizi intră în magazin și se năpustesc asupra unui bărbat.

Înjunghiat de 14 ori

Victima e lovită mai întâi în față cu o sticlă cu bere. Surprins, bărbatul nu a avut nicio reacție. Cei doi agresori încep să-l lovească, în timp ce el s-a prăbușit pe o masă, apoi pe jos, într-un colț al magazinului.

Conform victimei, ambii atacatori aveau asupra lor cuțite, cu care au înjunghiat-o de mai multe ori. Agresorii l-au lovit și cu pumnii și cu picioarele.

În timp ce era pe jos, victima a fost călcată în picioare de cei doi. În cele din urmă, agresorii au părăsit magazinul. În mod miraculos, bărbatul atacat a supraviețuit și este în spital.

De la ce a pornit scandalul

Potrivit victimei, totul a pornit de la o tragedie produsă în urmă cu doi ani. Atunci, un nepot al atacatorului, un adolescent, a murit într-un accident rutier. La volanul unei mașini implicate în accident era vărul bărbatului atacat. De atunci, familia adolescentului mort ar fi amenințat în repetate rânduri cealaltă familie.

Atacul sângeros de vineri seară a ajuns la cunoștința poliției din Constanța, care a deschis dosar penal.

CORECȚIE: Acest articol a fost actualizat cu informații noi, care vin cu unele corectări față de situația prezentată inițial. Conform declarațiilor victimei, ambii atacatori erau înarmați și au înjunghiat-o, nu doar unul, așa cum am prezentat în forma inițială a articolului. De asemenea, incidentul s-a produs joi, nu vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat înjunghiat de 14 ori și călcat în picioare, într-un magazin din Constanța (Video)