Antena Meniu Search
x

Video Bărbat luat de gât de un polițist de la Locală, trântit la pământ și lovit cu pumnii, în Baia Mare: "Tu mă ameninți pe mine, mă?"

Un polițist local a luat de gât un om care era în fața unui magazin non stop, pe bulevardul Unirii din Baia Mare, și l-a trântit de pământ. Scenele violente, petrecute în noaptea de joi spre vineri, au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă. Inspectoratul de Poliție din Maramureș verifică imaginile și s-au sesizat din oficiu, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

de Redactia Observator

la 25.09.2021, 14:09

Vezi și

"Tu mă ameninți pe mine, mă?", se aude spunând polițistul de la Locală, imediat după ce l-a trântit la pământ pe bărbat. După câteva secunde, agentul s-a îndreptat spre un alt individ: "Dă-i drumul acasă!". Bărbatul lovit s-a ridicat în cele din urmă de jos, însă a fost îmbrâncit de celălalt polițist local: "Mă, vezi că te iau eu la mână, dă-i drumul de aici! Dă-i drumul dracului de aici!".

Prima reacție a IPJ Maramureș

"Imaginile video sunt verificate de polițiști, care s-au sesizat din oficiu pentru purtare abuzivă", a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș. Potrivit reporterul Observator Simona Vasiac, până la această oră nu a fost înregistrată o plângere la nivelul Poliției. Vom reveni cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbat luat de gât de un polițist de la Locală, trântit la pământ și lovit cu pumnii, în Baia Mare: "Tu mă ameninți pe mine, mă?"