Antena Meniu Search
x

Un bărbat din județul Neamț este căutat de poliție după ce a încercat să îşi ucidă cu cuţitul întreaga familie

Sunt căutări ample în judeţul Neamţ, de mai bine de 24 de ore. Poliţiştii sunt pe urmele unui bărbat care a încercat să-şi ucidă întreaga familie. Într-o criză de gelozie, şi-a atacat socrii şi soţia cu un cuţit, apoi a fugit.

Vezi și

Sunt căutări ample în judeţul Neamţ, de mai bine de 24 de ore. Poliţiştii sunt pe urmele unui bărbat care a încercat să-şi ucidă întreaga familie. Într-o criză de gelozie, şi-a atacat socrii şi soţia cu un cuţit, apoi a fugit. Cele trei victime sunt în stare gravă la spital. Atacul a avut loc la o oră după ce agresorul a fost amendat de poliţişti.

Bărbatul de 44 de ani a fost dat în urmărire generală. Sunt zeci de hectare de pădure pe care trupele speciale, împreună cu câinii de urmă, le verifică. Dar agresorul ar putea fi cu un pas înaintea lor. 

Stelian Olteanu, procuror criminalist: "Este un om care cunoaşte foarte bine pădurea, zona în care locuieşte, este o zonă împădurită în proporţie de aproximativ 70 la sută. Căutările sunt foarte grele."

Procurorii cred că gelozia excesivă l-ar fi făcut pe bărbat să încerce să-şi ucidă întreaga familie. În toiul petrecerii de Sfinţii Constantin si Elena, ar fi devenit violent. Socrii au chemat poliţiştii, care i-au dat o simplă amendă.

O oră mai târziu, a comis atacul. Şi-a înjunghiat soţia şi pe părinţii acesteia. Chiar fiica lui a dat alarma la 112.

Tânăra spune că tatăl ei are probleme cu alcoolul, iar din această cauză soţia l-ar fi ameninţat că îl va părăsi.

Medicii chemaţi în ajutor i-au preluat de urgenţă pe cei trei răniţi. În stare foarte gravă este soţia agresorului. La spital, femeia a ajuns direct în sala de operaţii. 

Gabriel Popescu, SMURD Neamţ: "Trei victime ale unei agresiuni prin înjunghiere în urma unor certuri în familie. O victimă de sex feminin cu o plagă înjunghiată precordială cu cuţitul rămas în plagă. A fost stabilizată hemodinamic şi respirator."

Stelian Olteanu, procuror criminalist: "Din punctul meu de vedere, este o tentativă de omor calificat cu trei victime. Din informaţiile pe care le avem, era un om liniştit, la locul lui, numai că în ultima perioadă a început să consume băuturi alcoolice în exces."

Poliţiştii au instituit filtre în tot judeţul pentru a da de urma agresorului care este cercetat şi pentru un alt scandal pe care l-ar fi provocat în urmă cu doar câteva zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat din județul Neamț este căutat de poliție după ce a încercat să îşi ucidă cu cuţitul întreaga familie