Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 50 de ani a ajuns să aibă o relație cu o minoră de 14 ani, cu acceptul mamei acesteia

Vândută de mamă unui bărbat de 50 de ani. Este povestea înfiorătoare a unei copile de 14 ani din Cluj. Timp de un an, mama fetei a locuit în casă cu monstrul cu chip de om şi le-a încurajat relaţia. Totul, în schimbul unor cadouri scumpe şi a unui apartament. Şi individul, şi mama sunt acum trimişi în judecată. Fata, însă, locuieşte în continuare cu mama ei. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 09.09.2020, 19:25

Vezi și
  • Bărbatul i-ar fi cumpărat minorei haine de zeci de milioane de lei vechi, într-o singură zi.
  • Bărbatul ar fi cucerit-o pe tânără cu banii lei și cu artiștii pe care îi cunoștea.

Tatăl fetei: I-o cumpărat şi cercei şi lănţisor. Eu am aflat de toate după ce m-am întors din Germania. 

Bunica fetei: O zis că ea s-a îndrăgostit de el. O fată de 14 ani să se îndrăgostească de unul de 50 de ani, vă daţi seama? 

Vecin: I-o cumpărat haine de 62 de milioane de lei vechi într-o zi.

Cadouri scumpe, promisiunea unei vieţi mai bune şi complimente bine ţintite. Este reţeta unui prădător experimentat în faţa căruia o copilă de 14 ani nu a avut nicio şansă. Mai ales când relaţia celor doi a primit binecuvântarea mamei fetei. 

Bărbatul de 50 de ani a pus ochii pe fata de 14 ani prin intermediul unei alte minore. Fost impresar, om de afaceri de succes, individul a copleşit-o pe tânără cu atenția lui. I-a cumpărat haine şi bijuterii, a plimbat-o cu maşina şi a dus-o inclusiv la concertul cântăreţului ei preferat - Smiley. 

A abuzat, spun anchetatorii, de încrederea de care se bucura în comunitate şi de situaţia vulnerabilă a copilei. Totul, în schimbul întreţinerii de raporturi sexuale. 

Tatăl fetei: Am bănuit mai de mult. Am spus că o spus lucruri necurate când o fost aici, o fost pe la şcoală pe la fată, o umblat pe acolo, a fost pe la domnul director. 

Vecin: Merge cu el, dar nici măcar nu se pupă. Eu bănuiam că trăieşte cu ea.

Iniţial, când a aflat, mama fetei s-a înfuriat. 

Vecin: Când a venit acasă, a fost un scandal monstruos.

Doar că supărarea femeii n-a durat prea mult. Bărbatul i-a făcut o ofertă de nerefuzat: i-a închiriat un apartament în Dej. Acolo, s-au mutat cu toţii: inculpatul, mama fetei, copila şi fratele ei mai mic. 

Tatăl fetei: Da, eu am depus plângerea. Am fost plecat în Germania. Nu am știut nimic până m-am întors și le-am aflat pe toate pe parcurs.

Plângerea bărbatului a ajuns pe masa unei poliţiste, care a decis să cerceteze cazul. 

Anchetatorii au obţinut mandat judecătoresc ca să pună camere video. Două săptămâni mai târziu, procurorii au avut dovezi că bănuielile tatălui erau bine întemeiate.

Camerele de filmat au suprins raporturile sexuale dintre copilă şi bărbatul de 50 de ani. Individul este în arest încă de anul trecut şi este trimis în judecată pentru act sexual cu un minor în formă continuată. Şi mama fetei este judecată, sub control judiciar, pentru complicitate. 

Culmea e, însă, că fata încă locuieşte cu mama ei. Iniţial, copila a fost luată de Protecţia Copilului şi plasată în grija mătuşii, unde a locuit doar două luni. 

Alina Chiorean, DGASPC Cluj: Fata doreşte să stea cu mama în continuare? Doreşte, clar, că este familia ei. Psihologul constată că s-a prelucrat din abuz şi s-a delimitat de abuzator şi fata e mult mai puternică, poate să ia decizii, i-a crescut autonomia. 

Bărbatul de 50 de ani a încercat să mai seducă alte două minore. Acum, martore în dosar, fetele au povestit că bărbatul le lua la plimbare cu maşina şi încerca să le impresioneze cu artiştii pe care îi cunoaşte, ca apoi să le propună să întreţină relaţii sexuale. 

Este mărturia unui tată distrus de durere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 50 de ani a ajuns să aibă o relație cu o minoră de 14 ani, cu acceptul mamei acesteia