Antena Meniu Search
x

Un sătmărean a dat cu mașina peste fosta soție, ca să o omoare. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

Un sătmărean a fost reținut pentru 24 de ore și riscă să fie arestat, după ce a încercat să-și omoare fosta soție cu mașina. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.04.2020, 13:45

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore
Un sătmărean a dat cu mașina peste fosta soție, ca să o omoare. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore - Arhivă / Imagine ilustrativă
  • Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.
  • El este acuzat de tentativă de omor calificat.

Un sătmărean a fost reținut pentru 24 de ore și riscă să fie arestat, după ce a încercat să-și omoare fosta soție cu mașina. 

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile faţă de inculpatul V.C, cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de tentativă la omor calificat şi nerespectarea ordinului de protectie.

Mai precis, bărbatul a dat cu mașina peste fosta soție, cu intenția de a-i lua viața.

Potrivit publicației PresaSM, scena teribilă a avut loc în localitatea Vama. 

Ce spun procurorii

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reținut următoarea situaţie de fapt:

"Deplasarea părţii vătămate a fost întreruptă de prezumtivul autor care, aflat la volanul autoturismului proprietate personală, a accelerat, a pătruns pe contrasens în urmărirea persoanei vătămate provocând un accident de circulatie a cărei victimă a fost persoana vătămată, intenţia prezumtivului autor fiind aceea de a suprima viaţa persoanei vătămate. 

În urma acestor evenimente persoana vătămată V. A. M. a suferit leziuni în zona capului, fiind transportată cu ambulanţa SMURD la Spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale".

Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare.

La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un sătmărean a dat cu mașina peste fosta soție, ca să o omoare. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore