Antena Meniu Search
x

Un bărbat i-a tăiat organul genital unui tânăr care îi batjocorea soţia în boscheţi, în faţa blocului

Un bărbat a fost arestat şi riscă ani grei de închisoare după ce i-a tăiat organul genital unui tânăr prins în timp ce îi batjocorea soţia, în bocheţi, în faţa blocului.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 17.10.2019, 14:05

Tânărul prins de soţ în timp ce îi batjocorea soţia s-a ales cu organul genital tăiat
Tânărul prins de soţ în timp ce îi batjocorea soţia s-a ales cu organul genital tăiat - Daily Mail

Un bărbat a fost arestat şi riscă ani grei de închisoare după ce i-a tăiat organul genital unui tânăr prins în timp ce îi batjocorea soţia, în bocheţi, în faţa blocului.

Totul s-a întâmplat în oraşul Harkov din Ucraina.

Cei doi soţi se aflau la o petrecere, la câteva sute de metri de blocul în care locuiesc, iar la un moment dat, puţin după miezul nopţii, tânăra soţie a plecat spre casă, în timp ce soţul ei, în vârstă de 27 de ani, a mai rămas preţ de câteva minute.

În faţa blocului, femeia a fost atacată de un tânăr de 25 de ani, târâtă în boscheţi şi batjocorită.

Pe acelaşi subiect

La scurt timp, soţul a ajuns în faţa blocului şi şi-a văzut soţia abuzată în boscheţi, moment în care l-a luat la bătaie pe agresor şi a scos un cuţit militar pe care îl avea la el şi i-a tăiat organul genital.

Oamenii alertaţi de strigătele de ajutor au sunat la Poliţie, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei şi Ambulanţei.

Potrivit Daily Mail, violatorul a fost transportat de urgenţă la spital şi a intrat în sala de operaţii, iar medicii au precizat că va avea nevoie de un tratament de lungă durată, fără să specifice dacă organul genital a fost reataşat sau nu.

Soţul femeii abuzate a intrat în şoc imediat după eveniment şi a mers pe jos 13 kilometri, până într-o localitate învecinată, acolo unde s-a întâlnit cu un prieteni căruia i-a cerut să îl ducă la Poliţie.

În timp ce violatorul riscă până la 5 ani de închisoare, soţul femeii riscă opt ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un bărbat i-a tăiat organul genital unui tânăr care îi batjocorea soţia în boscheţi, în faţa blocului