Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Târgu Cărbuneşti se spală la lighean, după ce vecinul i-a tăiat ţevile de apă caldă

De două luni, un bărbat din Târgu Cărbuneşti (Gorj) se spală la lighean, după ce vecinul său de la parter a tăiat ţevile de apă pentru că era 'deranjat de design'.

de Alin Tarnovschi

la 05.12.2019 , 10:50

Bărbat din Târgu Cărbuneşti se spală la lighean, vecinul a tăiat ţevile Bărbat din Târgu Cărbuneşti se spală la lighean, vecinul a tăiat ţevile - Profimedia Images / Ilustraţie

De două luni, un bărbat din Târgu Cărbuneşti (Gorj) se spală la lighean, după ce vecinul său de la parter a tăiat ţevile de apă pentru că era 'deranjat de design'.

Bărbatul, brancardier la spitalul din Târgu Cărbuneşti, locuieşte la primul etaj al unui bloc şi a început să se spele la lighean din luna octombrie, atunci când s-a certat cu vecinul său de la parter, pe motiv că îi inundă casa.

Omul l-a rugat pe vecin să îi arate unde se inundă, mai ales că ştia că din baia lui nu avea cum să curgă apă.

Articolul continuă după reclamă

"În baie am constatat lipsa celor două țevi, pe care le știam că le avea, pentru că mai fusesem în 2015 la el. Am constatat că țevile erau retezate și i-am reproșat cum a putut să taie țevile.

Pe acelaşi subiect

Zicea că nu-i trebuie așa ceva prin casă, că îl deranjează ca design și că l-am inundat tot timpul. Deși eu nu locuisem acolo, am document de la Aparegio că din aprilie 2017 până în prezent eu nu am folosit apa, deci este o minciună. Oricum, el nu avea voie să taie țevile. Ce design, domnule? Am întrebat. Ai galerie de artă? Spune că le-a tăiat că nu îi plăceau, din punct de vedere estetic. Ba că sunt degradate, nici el nu știe sigur", a declarat bărbatul, potrivit Mediafax.

Concret, vecinul de la parter a tăiat ţevile de scurgere, iar de fiecare dată când vecinul de la etajul I face dus, toată apa curge în apartamentul său.

Astfel, bărbatul obligat să se spele la lighean şi-a reclamat vecinul, după ce acesta a refuzat să îl lase să lege ţevile de apă care trec prin apartamentul său.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Târgu Cărbuneşti se spală la lighean, după ce vecinul i-a tăiat ţevile de apă caldă