Antena Meniu Search
x

Trei bărbaţi din Argeş, împușcați în timp ce supravegheau un incendiu de vegetaţie

Drumul spre Iad este pavat cu bune intenţii, iar trei bărbaţi din Argeş pot confirma asta. Oamenii au vrut să se asigure că un incendiu de vegetaţie nu se extinde spre pădure şi au sfârşit prin a fi împuşcaţi cu alice. Anchetatorii se străduiesc acum să-i găsească pe cei care i-au împuşcat.

de Redactia Observator

la 28.03.2019, 18:49

Vezi și

Drumul spre Iad este pavat cu bune intenţii, iar trei bărbaţi din Argeş pot confirma asta. Oamenii au vrut să se asigure că un incendiu de vegetaţie, izbucnit la marginea comunei, nu se extinde spre pădure şi au sfârşit prin a fi împuşcaţi cu alice. Cei trei spun că, din cauza sperieturii, nu le-a trecut prin cap să se ducă în aceeaşi zi nici la spital, nici la poliţie. Anchetatorii se străduiesc acum să-i găsească pe cei care i-au împuşcat.

Luni seară, directorul şcolii din Răţeşti împreună cu alţi doi localnici au mers să verifice ce se întâmplă la ieşierea din localitate. Pentru că un incendiu de vegetaţie ameninţa să se extindă. 

Aceştia au precizat că "am observat pe un canal din apropierea satului, pe un drum comunal un foc. Am mers să supraveghem să nu se întindă până la liziera de zăvoi".

Cum totul părea în regulă, bărbaţii au vrut să plece acasă. Acesta a fost momentul în care a început coşmarul lor. 

Poliţiştii îi caută pe atacatori

Acum au puterea să povestească, precizând că "am mers până acolo, am văzut că incendiul este localizat. Şi, în acel moment, ne-am pomenit cu un fel de laser, o lanterna pe noi. Am zis, ce să fie? Ne-am uitat, nu am distins bine ce era. La un moment dat, făcând manevre acolo, am observat că este o maşină deoarece s-au văzut stopurile din spate. Noi, mergând spre sat, ei veneau spre noi cu viteză. Am observat că vin cu faruri puternice şi ce am zis: domne, ceva e în neregulă. Hai să ne abatem pe lucernă. Au ajuns în dreptul nostru, au pus acea lanternă pe noi şi au tras foc de armă asupra noastră. În poziţia în care ne aflam, ne aflam întinşi pe burtă, pe jos".

Şocaţi, cei trei bărbaţi au mers direct acasă. Abia a doua zi s-au dus la spital. 

Cu certificatele medico-legale în mână, cei trei bărbaţi au mers apoi la poliţie. 

Poliţiştii încearcă acum să dea de urma celor care i-au atacat pe bărbaţi. Anchetatorii vor stabili dacă a fost vorba de braconieri speriaţi că au fost prinşi în fapt sau dacă este vorba despre nişte indivizi care îi vizau pe cei trei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Trei bărbaţi din Argeş, împușcați în timp ce supravegheau un incendiu de vegetaţie