Antena Meniu Search
x

Video Bărbați încătușați după ce un taximetrist a sunat la 112: ”Se jucau cu un pistol la mine în mașină. Îl încărcau, îl descărcau, că ei omoară pe cineva azi”

Un taximetrist din Timișoara a sunat la 112, sâmbătă, să reclame doi clienți pe care i-a luat cu mașina și care, pe toată durata călătoriei, au fluturat un pistol pe care îl aveau la ei. ”Fluturau pistolul, îl încărcau, îl descărcau, că ei omoară pe cineva azi”, spune taximetristul pe filmare.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.01.2022, 16:29

Vezi și

Taximetristul i-a lăsat pe cei doi bărbați la adresa solicitată, apoi a sunat la 112 și i-a urmărit până la sosirea unui echipaj de poliție.

”Se jucau cu un pistol la mine în mașină. Îl încărcau, îl descărcau. Acești doi indivizi au avut pistol asupra lor. Erau în mașină la mine, fluturau pistolul, îl încărcau, îl descărcau, că ei omoară pe cineva azi”, a spus taximetristul pe filmarea făcută la sosirea polițiștilor.

Ulterior, polițiștii timișoreni au confirmat că au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, într-un taxi, 2 bărbați manevrează o armă. Cei doi bărbați în vărstă de 43 și 53 de ani, au fost identificați și urmează să fie sancționați contravențional cu amendă cuprinsă între 2001-5000 lei, conform Legii 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor, pentru portul și folosirea armelor neletale în locuri publice.

Ca măsură complementară, arma neletală a fost confiscată. Totodată, oamenii legii au precizat că era vorba de o armă nesupusă autorizării.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Bărbați încătușați după ce un taximetrist a sunat la 112: ”Se jucau cu un pistol la mine în mașină. Îl încărcau, îl descărcau, că ei omoară pe cineva azi”