Antena Meniu Search
x

Foto Bărbatul care l-a împuşcat în cap pe amantul soţiei într-o parcare din Arad, trimis în judecată. Femeia a scăpat doar pentru că arma nu s-a mai declanşat

Bărbatul care în luna septembrie l-a împuşcat şi înjunghiat cu o şurubelniţă pe amantul soţiei sale, în parcarea unui supermarket, a fost trimis în judecată pentru omor şi alte infracţiuni, a anunţat, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. Femeia a fost bătută crunt, dar un defect al armei a salvat-o de la moarte.

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 14:14

Bărbatul care l-a împuşcat în cap pe amantul soţiei într-o parcare din Arad, trimis în judecată pentru omor. Un defect al armei a salvat-o pe femeie
Bărbatul care l-a împuşcat în cap pe amantul soţiei într-o parcare din Arad, trimis în judecată pentru omor. Un defect al armei a salvat-o pe femeie

Atacul a avut loc în 21 septembrie, pe fondul geloziei, după ce suspectul şi-a urmărit iubita care se afla în maşina unui alt bărbat. Când maşina a oprit în parcarea unui supermarket din cartierul Micălaca, agresorul l-a împuşcat pe bărbat, iar femeia a scăpat cu viaţă doar pentru că arma nu s-a mai declanşat, relatează Agerpres.

"În data de 21.09.2023, în jurul orei 15.00, în timp ce persoanele vătămate se aflau într-un autovehicul parcat în parcarea unui magazin de pe raza municipiului Arad, pe fondul geloziei, inculpatul, având asupra sa un pistol din categoria armelor letale, s-a apropiat de autovehiculul în care se aflau cele două persoane vătămate şi, din lateral, pe geamul uşor coborât al portierei dreapta faţă, a executat un foc de armă asupra persoanei vătămate de sex masculin, împuşcându-o în cap, după care inculpatul a îndreptat arma spre persoana vătămată de sex feminin, concubina sa, şi a apăsat de mai multe ori pe trăgaci, însă focul nu s-a declanşat", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Ce a salvat-o pe femeie de la moarte

Pentru că arma nu a mai funcţionat, agresorul a scos-o pe iubita sa cu forţa din maşină şi a bătut-o crunt.

Pe acelaşi subiect

"A pus-o la pământ şi i-a aplicat în mod repetat lovituri cu picioarele în zona capului (a călcat-o în mod repetat pe cap), până aceasta a rămas inconştientă. Imediat după acest moment, inculpatul s-a deplasat la persoana vătămată de sex masculin, rămasă în habitaclul autovehiculului şi, prin portiera dreapta faţă rămasă deschisă, s-a aplecat în interior şi i-a înfipt o şurubelniţă în gât. Ca urmare a loviturii puternice, partea metalică a şurubelniţei s-a rupt şi a rămas în gâtul persoanei vătămate", informează Parchetul.

Victima a murit la scurt timp la spital

Bărbatul atacat a murit în spital "în urma insuficienţei cardio-circulatorii survenită în evoluţia unui traumatism cranio-cerebral acut deschis prin împuşcare la nivelul regiunii temporale stângi, cu hemoragie meningo-cerebrală şi inundare tetraventriculară, contuzie şi dilacerare cerebrală". Femeia a suferit răni care au necesitat 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, "în cazul în care nu survin complicaţii".

Anchetatorii au stabilit că pistolul cu glonţ folosit nu era deţinut legal de către suspect, el neavând autorizaţie pentru nicio categorie de arme, letale sau neletale. Bărbatul este trimis în judecată pentru omor calificat, tentativă la omor calificat în modalitatea violenţei în familie, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă letală fără drept. Atacatorul are 50 de ani şi şi-a recunoscut faptele în timpul audierilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbatul care l-a împuşcat în cap pe amantul soţiei într-o parcare din Arad, trimis în judecată. Femeia a scăpat doar pentru că arma nu s-a mai declanşat