Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul cu cele mai lungi unghii din lume şi-a făcut manichiura cu flexul, după 66 de ani (Video)

Shridhar Chillal, un octogenar de 82 de ani, din India, și-a tăiat în sfârșit unghiile, după 66 de ani. Recordul său de a avea unghii cu o lungime de peste 9 metri i-a lăsat mâna permanent neutilizabilă.

de Redactia Observator

la 16.07.2018 , 18:59

Unghiile lui Shridhar Chillal au fost achiziționate de muzeul Ripley Shridhar Chillal, un octogenar de 82 de ani, din India, și-a tăiat în sfârșit unghiile, după 66 de ani. - Captura Youtube / Muzeul Ripley

Shridhar Chillal, un octogenar de 82 de ani, din India, și-a tăiat în sfârșit unghiile, după 66 de ani.

Recordul său de a avea unghii cu o lungime de peste 9 metri i-a lăsat mâna permanent neutilizabilă.

Chillal, de 82 de ani, a fost adus din India de către reprezentanţii muzeului Ripley's Believe It or Not!, pentru un eveniment special în timpul căruia i s-au tăiat unghiile.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unghiile lui Shridhar Chillal au fost achiziționate de muzeul Ripley, care le va afișa la New York.

Chillal nu și-a maim tăiat unghiile de la mâna stângă din 1952. El a decis să-și lasă unghiile să crească după ce a fost certat de către profesorul său, atunci când şi-a rupt o unghie, în clasă, din neatenţie.

Profesorul i-a spus că nu va înțelege niciodată importanța a ceea ce a făcut, neavând respect pentru corpul său şi fiind neatent cu el însuşi.

"Am luat-o ca o provocare", a spus Chillal, și de atunci nu s-a mai uitat în urmă.

Din păcate, din cauza anilor de creștere a unghiilor și a greutății lor, mâna lui stângă este permanent handicapată. Nu-și poate deschide palma şi nici îndoi degetele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Bărbatul cu cele mai lungi unghii din lume şi-a făcut manichiura cu flexul, după 66 de ani (Video)