Antena Meniu Search
x

Video Martorul-cheie în cazul omului de afaceri Adrian Kreiner, posibil creierul întregii operațiuni. Cei trei suspecți, aduși special din străinătate pentru jaf

Asasinii omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu au fost identificaţi. Au acţionat la pont şi ar fi fost aduşi din străinătate, special pentru această lovitură, spun anchetatorii. Presupuşii suspecţi sunt trei indivizi din judeţul Dolj care ar avea un trecut infracţional. Cel care le-ar fi dat informaţiile cheie a fost reţinut ieri de poliţişti. Este vorba despre un bărbat care i-ar fi cazat pe suspecţi, într-un apartament închiriat. Pentru a strânge mai multe probe, anchetatorii au făcut mai multe percheziţii seara trecută, inclusiv în judeţul Timiş.

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 16.11.2023, 13:24

Vezi și

Reporteri-martor adus: - Ai vreo legătură cu ce s-a întâmplat? Aţi avut un plan bine pus la punct? De ce te-au adus poliţiştii înapoi? Ai ceva de ascuns?

Proprietar: În ultima perioadă a fost mai stresat, în sensul că ne-a întârziat cu plata chiriei, dar chiar era ziua în care trebuia să elibereze apartamentul şi iată că surpriza a mai apărut.

Reporteri-martor adus: - Ce legătură ai cu suspecţii crimei? I-ai găzduit aici la tine acasă? Ce probe au găsit poliţiştii? Când te-ai întâlnit ultima oară cu suspectul?

Sunt încă multe frânturi ale unui puzzle pe care anchetatorii încearcă încă să le pună cap la cap. Până la această oră nu se ştie cine a "comandat" atacul.

Pe acelaşi subiect

Martorul-cheie, posibil capul întregii operațiuni

Bărbatul reținut seara trecută ca suspect este în acest moment în fața procurorilor Parchetului Tribunalului Sibiu. După audieri va fi trimis în fața judecătorilor cu propunere de aresare preventivă pentru 30 de zile. Rămâne să aflăm exact care sunt acuzațiile aduse. 

Ilie Sitariu este individul care inițial avea calitatea de martor în acest caz, dar între timp a devenit suspect, ca și complice al criminalilor. El i-ar fi ajutat pe asasini să ajungă la casa milionarului, i-ar fi găzduit, iar după jaful încheiat cu o crimă, era omul care trebuia să intermedieze vânzarea ceasurilor de lux furate din vila lui Adrian Kreiner. Posibil ca acest individ să fie creierul întregii operațiuni, dar asta rămâne să stabilească procurorii. 

Seara trecută au fost percheziții la el acasă în comuna Dumbrăvița din comuna Timiș, criminaliștii găsind acolo probe care îl leagă direct de cei trei criminali căutați la această oră. 

Polițiștii știu cine sunt asasinii omului de afaceri din Sibiu și încearcă în acest moment să-i prindă. Este vorba de trei bărbați din județul Dolj și infractori de meserie cu furturi și fapte de violență în cazier. Numele lor nu au fost date deocamdată publicității, ci doar că e posibil ca unul dintre ei să fi fugit din țară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Martorul-cheie în cazul omului de afaceri Adrian Kreiner, posibil creierul întregii operațiuni. Cei trei suspecți, aduși special din străinătate pentru jaf