Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaia generală din Lunguleţu, surprinsă de camerele de supraveghere. Mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare într-o staţie peco (Video)

Scandalul monstru petrecut în noaptea de duminică spre luni, într-o stație peco din localitatea dâmbovițeană Lungulețu, a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 11.07.2018 , 12:19

Bătaia generală din Lunguleţu, surprinsă de camerele de supraveghere. Mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare într-o staţie peco Bătaia generală din Lunguleţu, surprinsă de camerele de supraveghere. Mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare într-o staţie peco

Scandalul monstru petrecut în noaptea de duminică spre luni, într-o stație peco din localitatea dâmbovițeană Lungulețu, a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum mai mulţi tineri se lovesc şi se îmbrâncesc, fiind potoliţi cu greu de poliţişti.

Șapte dintre scandalagii au fost amendați de oamenii legii, care au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

Articolul continuă după reclamă

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Pe acelaşi subiect

"În noaptea de 8 spre 9 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au fost sesizați că pe raza localității Lungulețu are loc un scandal.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, între șapte persoane a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia acestea s-au agresat reciproc.

Un bărbat de 30 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari.

De asemenea, persoanele implicate au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică", se arată în comunicatul Poliţiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Bătaia generală din Lunguleţu, surprinsă de camerele de supraveghere. Mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare într-o staţie peco (Video)