Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie cruntă între eleve, la un liceu din Neamţ. Pumni în gură şi genunchi în stomac, în uralele colegilor (Video)

O bătaie dincolo de orice imaginaţie a avut loc între două eleve de la Colegiul Tehnic "Ion Creangă" din Târgu-Neamţ. Zeci de pumni în faţă şi genunchi în stomac şi-au împărţit cele două fete, filmate şi încurajate de colegii lor.

de Redactia Observator

la 24.09.2018 , 23:07

O bătaie dincolo de orice imaginaţie a avut loc între două eleve de la Colegiul Tehnic "Ion Creangă" din Târgu-Neamţ.

Zeci de pumni în faţă şi genunchi în stomac şi-au împărţit cele două fete, filmate şi încurajate de colegii lor.

Presa locală precizează că a fost contactat directorul şcolii, care a precizat că este un eveniment regretabil şi cu siguranţă se va face o anchetă.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Este un eveniment cu adevărat regretabil, trebuie identificată clasa în care a avut loc altercaţia, care sunt protagoniștii și cu siguranță se va face o anchetă. Principalii vinovați sunt cei care au participat, dar și cei care au filmat și postat filmulețul în care starea de violență fizică se manifesta. Cu siguranţă măsurile disciplinare vor fi aplicate în conformitate cu regulamentele școlare precum și regulamentul intern. În funcție de rezultatele comisiei ce se va întruni, se poate ajunge chiar şi la exmatricularea celor vinovaţi. Până în acest moment, acest act de violență se pare că a fost ținut secret, lucru de care se face vinovat întreg colectivul de elevi", precizează directorul colegiului pentru presa locală.

Nu se cunoaşte motivul pentru care cele două eleve s-au luat la bătaie atât de violent.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Bătaie cruntă între eleve, la un liceu din Neamţ. Pumni în gură şi genunchi în stomac, în uralele colegilor (Video)