Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bătaie filmată la Chiajna, în plină stradă, după o petrecere de botez. Rudele s-au luat la pumni din cauza banilor

S-au distrat împreună la o petrecere de botez, iar la scurt timp au ajuns să se certe în plină stradă. S-a întâmplat într-o zonă rezidenţială din Chiajna, acolo unde, mai mulţi petrecăreţi s-au luat la bătaie, după ce rudele nu s-ar fi înţeles la bani. Răfuiala nu s-a oprit aici. La un moment dat, unul dintre invitaţi a ieşit dintr-un local, înarmat cu un cuţit, pregătit să-şi atace rivalii. Cei care locuiesc în apropiere au alertat poliţiştii, însă până la sosirea agenţilor, scandalagii s-au făcut nevăzuţi. 

de Bogdan Dinu

la 29.05.2024 , 09:28

Chiajna, puţin după ora 5 dimineaţa. Locuitorii din zonă sunt treziţi din somn de urletele mai multor indivizi. Speriaţi, oamenii se apropie de ferestre pentru a vedea ce se întâmplă, iar unul dintre ei, începe să filmeze întreaga scenă. Pe imagini se observă cum zeci de persoane cu chef de scandal se împart în două tabere, iar în doar câteva clipe încep o răfuială în toată regula.

În tot acest timp, un locatar alertează deja poliţia. 

Anne Ciolcă, purtător de cuvânt ISU B-IF: În jurul orei 05:21, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o stradă din localitatea Chiajna, a izbucnit un conflict spontan, iar mai multe persoane se lovesc.

Vezi și

Bătaie după botez, în Chiajna

Pe acelaşi subiect

Iar scandalul nu se opreşte aici. La scurt timp, unul dintre indivizi aruncă un cuţit, care sparge geamul unei maşini. Scandalul continuă.

După aproximativ 15 minute ajunge şi un echipaj de poliţie.

Anne Ciolcă, purtător de cuvânt ISU B-IF: La fața locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Chitila pentru efectuarea activităţilor specifice, însă la momentul sosirii nu au mai găsit nici o persoană, dintre cele care ar fi fost implicate în eveniment.

Rudele nu s-ar fi înţeles la bani

Imaginile surprinse de martori reprezintă o probă importantă în acest dosar și au ajuns deja pe masa polițiștilor de la IPJ Ilfov. Tot pe baza acestor imagini, agenții îi vor identifica pe cei implicați.

Întreg scandalul ar fi pornit după ce indivizii ar fi petrecut împreună la un botez, iar rudele nu s-ar fi înţeles la bani. Incidentul vine la scurt timp, după ce în urmă cu câteva luni, tot în aceeaşi zonă, s-ar fi tras mai multe focuri de armă.

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Bătaie filmată la Chiajna, în plină stradă, după o petrecere de botez. Rudele s-au luat la pumni din cauza banilor