Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie generală între clanurile de romi, în centrul Iaşului! Urlă, se lovesc cu cuţite şi aruncă cu pietre unii în alţii (Video)

Imagini incredibile filmate în Tătăraşi, un cartier din centrul Iaşului. Înregistrarea video surprinde o bătaie generală între romii din cartier.

de Redactia Observator

la 24.06.2018 , 17:36

Bătaie generală între clanurile de romi, în centrul Iaşului! Urlă, se lovesc cu cuţite şi aruncă cu pietre unii în alţii Bătaie generală între clanurile de romi, în centrul Iaşului! Urlă, se lovesc cu cuţite şi aruncă cu pietre unii în alţii

Imagini incredibile filmate în Tătăraşi, un cartier din centrul Iaşului. Înregistrarea video surprinde o bătaie generală între romii din cartier.

Romii, în număr foarte mare, urlă unii la alţii, se lovesc şi se atacă cu cuţite.

În cele din urmă intervenit poliţiştii de la Secţia 4 şi o echipă de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit presei locale, conflictul a pornit de la o datorie neachitată. Bărbatul care nu şi-a primit banii înapoi a atacat cu un cuţit patru persoane, doi bărbaţi şi două femei, dintre care un singur barbat a scapat nevatamat, celelate trei victime ajungand la spital. 

Agresorul a fost retinut pentru audieri si urmeaza sa raspunda penal pentru faptele sale.

Un ieşean a postat pe Facebook un material video care surprinde bătaia. Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Bătaie generală între clanurile de romi, în centrul Iaşului! Urlă, se lovesc cu cuţite şi aruncă cu pietre unii în alţii (Video)