Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie cruntă în faţa unui liceu din Bistriţa! O fată cară pumni, picioare şi rupe părul din cap unei colege, spre amuzamentul celorlalţi elevi (Video)

Nou episod de violenţă extremă în şcoală. De această dată, pumnii şi picioarele s-au împărţit între două fete, în fața Liceului Sportiv din Bistriţa. 

de Redactia Observator

la 08.05.2018 , 10:41

Bătaie cruntă în faţa unui liceu din Bistriţa! O fată cară pumni, picioare şi rupe părul din cap unei colege, spre amuzamentul celorlalţi elevi Bătaie cruntă în faţa unui liceu din Bistriţa! O fată cară pumni, picioare şi rupe părul din cap unei colege, spre amuzamentul celorlalţi elevi

Nou episod de violenţă extremă în şcoală. De această dată, pumnii şi picioarele s-au împărţit între două fete, în fața Liceului Sportiv din Bistriţa. 

Scandalul între cele două s-a derulat sub ochii colegilor.

Unii dintre ei se plâng că asemenea scene se întâmplă tot mai des în ultima vreme.

Articolul continuă după reclamă

„Vă rog să postați acest film. Sper să le fie rușine! Nu mi se pare normal ca niște domnișoare să se comporte în halul acesta”, este mesajul celui care a trimis imaginile către presa locală.

În cele câteva zeci de secunde filmate, fetele, despre care martorii spun că ar fi în clasa a IX-a, se păruiesc, pălmuiesc și țipă una la alta, în timp ce mulţi dintre elevii de faţă sunt amuzați de ce se petrece în faţa lor.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un final, intervine și paznicul școlii după ce o altă fată încearcă să le despartă. Se pare însă că scandalul a continuat și între blocuri, dincolo de poarta liceului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Bătaie cruntă în faţa unui liceu din Bistriţa! O fată cară pumni, picioare şi rupe părul din cap unei colege, spre amuzamentul celorlalţi elevi (Video)