Antena Meniu Search
x

Video Bătaie între deţinuţi la Penitenciarul Ploiești, după un meci de tenis. Rudele unuia dintre ei au făcut scandal la poarta închisorii

Un meci de tenis vizionat în Penitenciarul Ploieşti se putea transforma într-o tragedie, după un conflict izbucnit între doi deţinuţi. Unul dintre aceştia a fost rănit, iar la auzul veştii, rudele bărbatului au venit de urgenţă la poarta închisorii. Ce a urmat nu a fost decât un scandal monstru cu poliţiştii.    

de Redactia Observator

la 17.05.2024, 10:02

Vezi și

Poliţist: Aşa! Şi o să vi se prezinte soluţia care s-a luat.

Rudă: Nu e adevărat! 

Poliţist: Păi cum, nu a intrat avocata dumneavoastră?

Rudă: Acum? Acum? Când s-a făcut ce s-a făcut?

Pe acelaşi subiect

Deţinut rănit, scandal la poarta Penitenciarului Ploieşti

"La data de 16 mai a.c., în jurul orei 15,00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unui penitenciar din municipiul Ploieşti un deţinut ar fi fost agresat de alţi deţinuţi. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că în urma unui conflict verbal, spontan, privind un meci de tenis dintre deţinuţi, un bărbat de 28 de ani ar fi lovit în zona capului un alt bărbat, de 38 de ani", a transmis IPJ Prahova.

Familia deţinutului crede că administraţia penitenciarului vrea doar să muşamalizeze cazul, şi că ruda lor ar fi mult mai grav rănită decât vor să se vadă. Însă, în realitate, deţinutul atacat a refuzat transportul la spital şi nici nu a vrut să depună plângere împotriva colegului de celulă.

"Persoana vătămată a refuzat transportarea la spital, acordându-i-se îngrijiri medicale la faţa locului. De asemenea, aceasta nu doreşte să formuleze plângere cu privire la cele întâmplate", se mai arată în comunicatul poliţiştilor prahoveni.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cum sărbătorești 1 Iunie alături de copilul tău?
Observator » Evenimente » Bătaie între deţinuţi la Penitenciarul Ploiești, după un meci de tenis. Rudele unuia dintre ei au făcut scandal la poarta închisorii