Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie între jandarmi şi suporterii echipei de fotbal a lui Adrian Mititelu, la Craiova. Nouă jandarmi şi doi suporteri au ajuns la spital

Imagini halucinante în faţa unui stadion din Craiova. S-au dat lupte de stradă între jandarmi şi suporterii echipei de fotbal a lui Adrian Mititelu, înaintea unui meci local, de liga a treia. 

de Redactia Observator

la 03.11.2018 , 13:27

Imagini halucinante în faţa unui stadion din Craiova. S-au dat lupte de stradă între jandarmi şi suporterii echipei de fotbal a lui Adrian Mititelu, înaintea unui meci local, de liga a treia. Ultraşii au aruncat cu pietre spre forţele de ordine, care au ripostat la rândul lor cu gaze lacrimogene. Scandalul a continuat apoi şi pe stadion, iar nouă jandarmi şi doi suporteri au ajuns la spital.

Suporterii echipei FCU Craiova, care a aparţine lui Adrian Mititelu, au luat foc când au aflat că nu sunt destule bilete ca să poată intra pe stadion, la meciul cu CS Universitatea Craiova 2. Au scandat minute în şir, apoi, furioşi, au încercat să escaladeze gardurile şi să forţeze porţile stadionului. Jandarmii au intervenit în forţă. 

O ploaie de pietre s-a abătut asupra jandarmilor, care au răspuns cu gaze lacrimogene.

Vezi și

Incidentele au continuat şi în timpul meciului, suporterii au rupt scaune, le-au dat foc şi au aruncat obiecte şi petarde pe teren. Din această cauză, jocul a fost oprit timp de 10 minute. Spre final, fanii de la FCU Craiova au fost evacuați de pe stadion de forțele de ordine.

Nouă jandarmi au fost răniţi şi au ajuns la spital. La fel şi doi suporteri. Nu au scăpat de distrugeri nici maşinile parcate în preajma stadionului Extensiv.

Un proprietar s-a trezit că autoturismul său avea luneta spartă. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1 la 1. În urmă cu doar o săptămână, toate galeriile din Craiova se reuneau să-l conducă pe Ilie Balaci pe ultimul drum.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Bătaie între jandarmi şi suporterii echipei de fotbal a lui Adrian Mititelu, la Craiova. Nouă jandarmi şi doi suporteri au ajuns la spital