Antena Meniu Search
x

Bătaia de la terasa din Neptun, unde şeful OPC Constanța a rămas fără un dinte, explicată de patronul localului

Un control al Protecţiei Consumatorului la o terasă din Neptun a degenerat în bătaie generală. Angajaţi ai restaurantului s-au îmbrâncit cu şeful OPC Constanţa şi cu alţi funcţionari. Horia Constantinescu spune că a fost strangulat în bucătărie şi chiar a rămas fără un dinte.

Vezi și

Un control al Protecţiei Consumatorului la o terasă din Neptun a degenerat în bătaie generală. Angajaţi ai restaurantului s-au îmbrâncit cu şeful OPC Constanţa şi cu alţi funcţionari. Horia Constantinescu spune că a fost strangulat în bucătărie şi chiar a rămas fără un dinte. Scenele violente au fost filmate.

Îmbrâncelile ar fi început în bucătăria restaurantului de la marginea staţiunii Neptun, unde comisarii OPC spun că au găsit mai multe nereguli.

După un schimb dur de replici, şeful instituţiei, Horia Constantinescu, se încaieră cu un angajat căruia a încercat să-i ia telefonul din mână.

Horia Constantinescu, şeful OPC Constanţa

Pe acelaşi subiect

Un lucrător din bucătărie m-a strangulat. Întâi mi-a băgat mâna în gât, după care m-a luat de cămaşă pe spate. Am intrat în stare aia de ameţeală specifică lipsei de oxigen. Mi-a căzut o bucată de dinte pe care am simţit-o ulterior în gură.

Cătălin Ciripan, patronul terasei:

În bucătărie m-a împins dânsul pentru că s-a repezit la cel care îl filma, căruia i-a şi luat telefonul, dar eu să-l agresez cu ceva, sub nicio formă.

Scandalul a continuat şi pe terasa restaurantului. Angajaţii ar fi încercat să oprească controlul autorităţilor şi i-au acuzat pe comisari că intervin abuziv.

Cătălin Ciripan, patronul terasei:

Eu am început să mă enervez pentru că mi s-a spus că trebuie să ne închidă pentru o plasă de muşte.

La terasă au ajuns şi mai mulţi poliţişti după un apel de urgenţă la 112. Până la urmă, şeful OPC a plecat, însă nu fără incidente. Constantinescu a fost acuzat de martori că ar fi lovit cu mașina o angajată a terasei.

Horia Constantinescu, şeful OPC Constanţa

Lovitura cu o maşină, aşa cum e pretinsă acolo, aduce măcar vânătăi sau imposibilitatea de a merge. Nu suntem în niciuna din aceste situaţii.

Terasa a fost închisă temporar, până la remedierea deficienţelor. Anul trecut, fostul ministrul al Turismului, Mircea Dobre, i-a atras atenţia şefului OPC Constanţa cu privire la modul în care face verificările în localuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bătaia de la terasa din Neptun, unde şeful OPC Constanța a rămas fără un dinte, explicată de patronul localului