Antena Meniu Search
x

Bătăușii din fața unui club din Mamaia, cercetați în libertate. Noi imagini de la răfuială

Răfuieli sângeroase, care au loc printre turiştii de pe litoral, se încheie cu agresori în libertate. În mai puţin de trei săptămâni, două confruntări au avut loc între clienţii unor localuri exclusiviste din Mamaia.

de Redactia Observator

la 17.08.2019, 22:16

Vezi și

Răfuieli sângeroase, care au loc printre turiştii de pe litoral, se încheie cu agresori în libertate. În mai puţin de trei săptămâni, două confruntări au avut loc între clienţii unor localuri exclusiviste din Mamaia. Chiar şi după încăierarea de vineri, în timpul căruia un tânăr a fost călcat cu maşina, magistraţii au decis eliberarea suspecţilor. Noi imagini au fost făcute publice.

În fața poliției, agresorii nu au scos niciun cuvânt. Vineri dimineaţă însă păreau să aibă multe de împărţit, în faţa clubului din Mamaia. Un tânăr a fost lăsat într-o baltă de sânge după ce a ajuns sub roţile unei maşini.

La ora 5 şi un sfert dimineaţa, pe camerele de supraveghere ale unui club din apropiere, se vede cum bărbatul încearcă să intervină atunci când o fată este băgată cu forţa în maşină. S-a prăbuşit după primul pumn primit. Fără să-l vadă, prietenul lui a trecut cu maşina peste el.

Unul dintre indivizi, pe fondul unui scandal în club, l-a lovit pe un alt participant la acel incident. Moment în care aceştia s-au speriat, au fugit.

Scenele violente au continuat. Agresorul a scos un cuţit şi a început să împartă pumni şi picioare. Individul care a obligat-o pe fată să intre în maşină, a tras patru focuri de armă înainte de a fugit şi el după autoturismul în care a reuşit să intre pe geam. Celălalt individ violent a rămas în urmă şi a fost capturat de poliţişti. Abia mai târziu, şoferul şi pistolarul au fost prinşi în Năvodari. În autoturismul lor a fost găsită şi fata de la care ar fi pornit răfuiala, dar şi fratele şoferului.

Cercetați în libertate

După audieri, doar trei scandalagii au fost reţinuţi. Judecătorii au decis că pot fi cercetaţi în libertate. Surse din anchetă spun că bărbatul care a dat cu pumnul nu e la primul scandal.

În urmă cu două săptămâni a izbucnit un conflict între clanuri, în timpul căruia un om de afaceri a fost înjunghiat într-un club situat în aceeaşi zonă exclusivistă din Mamaia. Iar agresorii sunt liberi, deşi anchetatorii au informaţii că sunt membrii ai unui clan violent, clanul Băncuţă din Brăila, care mai nou s-au aciuat în Constanţa.

Pentru supremaţie la malul mării, pe o stradă din Constanţa, acum câţiva ani, clanul din Brăila s-a luptat cu cel din oraş cu săbii, pistoale şi cuţite. Mai mulţi oameni au ajuns la spital, dar nimeni nu a depus plângere. Clanurile de interlopi par să pună din nou stăpânire pe Constanţa, după o perioadă de acalmie. În plin sezon estival, în cea mai aglomerată zonă din Mamaia, aceşti indivizi îşi permit răfuieli violente chiar în faţa turiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Bătăușii din fața unui club din Mamaia, cercetați în libertate. Noi imagini de la răfuială