Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bătrân din Crucea, arestat la domiciliu, ameninţă că aruncă în aer blocul

Un bătrân din Crucea, judeţul Constanţa, arestat la domiciliu după ce ar fi batjocorit o fetiţă, a dat drumul la gaz şi ameninţă că aruncă în aer blocul în care locuieşte.

de Alin Tarnovschi

la 24.11.2019 , 15:51

Bătrân din Crucea, Constanţa, ameninţă că aruncă blocul în aer Bătrân din Crucea, Constanţa, ameninţă că aruncă blocul în aer - Observator

Un bătrân din Crucea, judeţul Constanţa, arestat la domiciliu după ce ar fi batjocorit o fetiţă, a dat drumul la gaz şi ameninţă că aruncă în aer blocul în care locuieşte.

Bărbatul în vârstă de 78 de ani a dat drumul la gazul dintr-o butelie şi a ameninţat că va provoca o explozie.

Vecinii săi au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au intervenit pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, poliţişti, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, dar şi un negociator.

Articolul continuă după reclamă

Aproximativ 30 de persoane, printre care şi o bătrână imobilizată la pat, au fost evacuate din blocul cu două etaje din comuna Crucea.

Bătrânul care ameninţă să arunce blocul în aer este arestat la domiciliu, după ce ar fi batjocorit o fetiţă de 13 ani.

"În urma activităților desfășurate de negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, bărbatul a fost convins să renunțe la gestul său și ulterior a fost condus la sediul Postului de Poliție Crucea, în vederea continuării cercetărilor", se arată într-o informare a Poliţiei.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Un bătrân din Crucea, arestat la domiciliu, ameninţă că aruncă în aer blocul