Antena Meniu Search
x

Bătrân din Olt, găsit decapitat în casă. Bărbatul ar fi fost atacat de propriul câine (Video)

Descoperire oribilă, joi dimineaţă, într-o locuinţă din comuna Osica de Sus, din județul Olt. Un bătrân de 72 de ani a fost găsit mort în propria casă, decapitat. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.02.2020, 14:57

Un bătrân de 72 de ani a fost găsit mort în propria casă, decapitat
Bătrân din Olt, găsit decapitat în casă. Bărbatul ar fi fost atacat de propriul câine - Observator.tv

Descoperire oribilă, joi dimineaţă, într-o locuinţă din comuna Osica de Sus, din județul Olt. Un bătrân de 72 de ani a fost găsit mort în propria casă, decapitat. 

Pentru că nu-l mai văzuse pe bătranul de 72 de ani de câteva zile, un vecin a intrat în casa lui, iar ce a văzut l-a îngrozit. Omul a sunat la 112 şi a anunţat macabra descoperire. 

Chiar și primarul localităţii s-a declarat îngrozit de cele întâmplate.

"Era un om potolit, avea ceva probleme medicale, dar era un om foarte sociabil. Eu nu ştiu cât de liniştit era câinele, dar ca rasă era foarte mare. Pe animale nu ne putem baza tot timpul că sunt liniştite", a declarat edilul.

Cazul a fost preluat de procurorii din Olt

Una dintre ipotezele anchetatorilor este că bărbatul, aflat sub influenţa alcolului, ar fi căzut şi, din cauza mirosului de sânge, el ar fi fost atacat de câinele de rasă pe care îl avea de patru ani.

După efectuarea necropsiei se va afla, însă, dacă bătrânul era mort când a fost atacat de câine sau dacă atacul animalului i-a provocat decesul.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care vor încerca să stabilească împrejurările în care a avut loc tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bătrân din Olt, găsit decapitat în casă. Bărbatul ar fi fost atacat de propriul câine (Video)