Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bătrân de 80 de ani a jefuit un medic, la Târgovişte, pentru că "medicii au bani" (Video)

Un bătrân de 80 de ani, doborât de greutăţile vieţii, a decis să meargă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi să fure de la medici. El şi-a pus planul în aplicare după ce a văzut-o pe asistenta şefă că a ieşit din cabinet şi a acţionat.

de Cristian Ionescu

la 22.07.2019 , 16:03

Un bătrân de 80 de ani, doborât de greutăţile vieţii, a decis să meargă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi să fure de la medici. El şi-a pus planul în aplicare după ce a văzut-o pe asistenta şefă că a ieşit din cabinet şi a acţionat.

Bătrânul a intrat în cabinet şi i-a furat portofelul din geanta medicului, însă când a ieşit a fost văzut de un brancardier, care l-a întrebat ce caută acolo în lipsa medicului.

Un bătrân de 80 de ani a dat un jaf la spitalul din Târgovişte

Un bătrân de 80 de ani a jefuit un medic, la Târgovişte, pentru că medicii au bani (Video)
Vezi și

Un bătrân de 80 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Târgovişte pentru furt calificat, după ce a intrat în cabinetul unui medic, în Spitalul de Urgenţă din Tâgovişte ca să fure. El i-a sustras portofelul din geanta asistentei şefe, apoi a plecat, însă a fost văzut de un brancardier, care l-a întrebat ce caută acolo.

Bătrânul a început să mintă şi să spună că o caută pe doamna doctor pentru internarea soţiei sale şi se duce să o aducă de la maşină, însă brancardierului i s-a părut suspectă povestea bătrânului, aşa că a sunat-o imediat pe doamna doctor. Femeia s-a dus repede în cabinet şi a constatat că îi lipseşte portofelul.

Brancardierul s-a dus repede după bătrânul respectiv şi l-a ajuns din urmă exact când încerca să iasă din spital. Cu ajutorul unui portar, l-au oprit pe bătrân până la sosirea unui echipaj de poliţie. Portofelul medicului a fost găsit asupra lui.

Bătrânul a venit special la spital ca să fure, pentru că "medicii au bani"

Bătrânul a fost întrebat de ce a furat portofelul şi a spus că are o situaţie familială foarte dificilă şi a venit să fure din spital, pentru că medicii au bani.

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Targoviste confirmă evenimentul şi anunţă că cercetează un barbat de 80 de ani, din judeţul Mures, banuit de comiterea infractiunii de furt calificat. Acesta este banuit ca ar fi sustras un portofel de la un cadru medical din Spitalul Judetean de Urgente Targoviste. Bătrânul a fost dus la sediul Politiei din Targoviste pentru audieri.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un bătrân de 80 de ani a jefuit un medic, la Târgovişte, pentru că "medicii au bani" (Video)