Antena Meniu Search
x

Video Bătrân lovit în plin de un șofer grăbit, pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca. Momentul, filmat de o cameră de bord

Un bătrân a fost lovit în plin de o maşină când încerca să treacă strada, pe trecerea de pietoni, în Cluj-Napoca. O cameră de bord a surprins momentul impactului.

de Redactia Observator

la 25.02.2023, 21:51

Vezi și

Accident filmat de o cameră de bord, în Cluj-Napoca. Semafoarele în zonă nu funcţionau, aşa că bătrânul avea prioritate. Şoferul maşinii nu a ţinut cont de indicatoare şi a venit cu viteză mult prea mare pentru a evita impactul. Din fericire, acesta a ajuns pe mâna medicilor şi se află în afara oricărui pericol.

Șoferi grăbiți, lângă trecerile de pietoni

 Un şofer a gonit ca vântul şi ca gândul, cu 142 de kilometri pe oră, în apropierea unei treceri de pietoni din Bacău unde, cu doar două zile în urmă, un om a fost lovit în plin în timp ce traversa şoseaua. Sâmbătă, o mașină a fost depistată de aparatul radar în timp ce se deplasa cu viteză foarte mare în zona respectivă. Şoferul în vârstă de 22 de ani va plăti însă pentru greşeala comisă la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bătrân lovit în plin de un șofer grăbit, pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca. Momentul, filmat de o cameră de bord