Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bătrân s-a spânzurat în curtea unui azil din Neamţ, după ce a aflat că taxele la cămin s-au dublat

Un bărbat de 74 de ani, din Borlești, care locuia de ani buni în Căminul de bătrâni din Roznov judetul Neamt, s-a spânzurat de creanga unui copac, în curtea din spatele azilului.

de Redactia Observator

la 14.09.2018 , 14:34

Un bărbat de 74 de ani, din Borlești, care locuia de ani buni în Căminul de bătrâni din Roznov judetul Neamt, s-a spânzurat de creanga unui copac, în curtea din spatele azilului. Se pare că bărbatul și-a pus capăt zilelor la puțin timp după aflase că va trebui să plătească aproape dublu pentru a locui în continuare în cămin.

Cadavrul bătrânului a fost găsit de un angajat al căminului. Asistentul a intervenit, a tăiat sârma, însă a fost prea târziu pentru ca bătrânul să mai poată fi salvat.

Se pare că omul a decis să-şi ia viaţa după ce aflase că taxele la cămin s-au dublat.

Articolul continuă după reclamă

Consiliul Local Roznov, care finanțează mare parte din cheltuielile căminului, a stabilit să crească contribuția pentru bătrâni, de la 800 la 1.500 de lei pentru cei fără probleme grave de sănătate, iar pentru cei imobilizați la pat de la 1.500 de lei la 2.000/2.200 de lei.

Cu o pensie de 1.600 de lei, bătrânul ar mai fi rămas doar cu 100 de lei, pentru medicamente, după ce și-ar fi plătit contribuția, lucru care, se pare, ar fi dus la comiterea suicidului, potrivit atacul.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un bătrân s-a spânzurat în curtea unui azil din Neamţ, după ce a aflat că taxele la cămin s-au dublat