Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O bătrână din Argeş a rătăcit o noapte întreagă prin pădure. A plecat de acasă și nu a ştiut să se mai întoarcă (Video)

O bătrână din Argeş a rezistat 24 de ore în frig şi ploaie, după ce a plecat de acasă şi nu a ştiut să se mai întoarcă. Femeia de 71 de ani a rătăcit o noapte întreagă într-o pădure.

de Veronica Micu

la 19.02.2020 , 12:13

Femeia de 71 de ani a plecat de acasă şi nu a ştiut să se mai întoarcă O bătrână din Argeş a rătăcit o noapte întreagă prin pădure. A plecat de acasă și nu a ştiut să se mai întoarcă
  • Femeia de 71 de ani a rătăcit printr-o pădure din Argeş, o noapte întreagă.
  • Bătrâna a plecat de acasă şi nu şi-a mai amintit drumul de întoarcere.

O bătrână din Argeş a rezistat 24 de ore în frig şi ploaie, după ce a plecat de acasă şi nu a ştiut să se mai întoarcă. Femeia de 71 de ani a rătăcit o noapte întreagă într-o pădure.

Grozăvia a avut loc în localitatea Stâlpeni, din Argeş. 

Ieri, femeia de 71 de ani a plecat de acasă şi nu şi-a mai amintit drumul de întoarcere.

Articolul continuă după reclamă

Familia i-a anunțat dispariția și faptul că are pierderi de memorie, bătrâna fiind găsită de poliţişti în această dimineaţă, după 24 de ore.

Bătrâna a rătăcit o noapte întreagă prin pădure

O femeie din județul Argeș, a anunțat la 112, marți seara, că bunica ei, o bătrână amnezică, a dispărut de acasă, din comuna Coșești.

În urma sesizării, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au desfășurat verificări, constituindu-se echipe mixte de căutări, împreună cu jandarmi și cetățeni.

Femeia a fost găsită azi dimineață, în pădure.  Era conștientă și cooperantă, dar slăbită.

A fost preluată de un echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate,fiind transportată la spital pentru investigații suplimentare.

De câteva săptămâni, femeia avea episoade de pierdere de memorie.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » O bătrână din Argeş a rătăcit o noapte întreagă prin pădure. A plecat de acasă și nu a ştiut să se mai întoarcă (Video)