Antena Meniu Search
x

Bătrânică jefuită la Braşov în plină stradă de un tânăr fără scrupule (Video)

O bătrânică a fost jefuită fără scrupule de un tânăr care i-a smuls sacoşa şi s-a făcut nevăzut printre blocuri. Bătrâna a rămas pe loc, şocată, fără reacţie, abia putând să meargă, probabil cu gândul la cei câţiva bănuţi sau la cumpărăturile pe care abia le făcuse.

Batrana este jefuita de un tanar
O bătrânică a fost jefuită fără scrupule de un tânăr care i-a smuls sacoşa şi s-a făcut nevăzut printre blocuri. - Camera de supraveghere

O bătrânică a fost jefuită fără scrupule de un tânăr care i-a smuls sacoşa şi s-a făcut nevăzut printre blocuri.

Bătrâna a rămas pe loc, şocată, fără reacţie, abia putând să meargă, probabil cu gândul la cei câţiva bănuţi sau la cumpărăturile pe care abia le făcuse.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au ajuns şi la IPJ Braşov, iar poliţiştii încearcă acum să-l identifice pe tânărul care a comis halucinanta tâlhărie.

Poliţiştii spun că au investighează cazul.

"Politia a fost sesizata cu privire la cele surprinse de camera de aupraveghere. Se desfasoara cercetari si activitati investigative, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie. Fapta a fost comisa pe str. Grivitei şi nu a fost sesizata de partea vatamata", precizează autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Bătrânică jefuită la Braşov în plină stradă de un tânăr fără scrupule (Video)