Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Beach, Please! 2024. French Montana a dansat cu Andrew Tate pe o manea pe scenă. Organizatorii: "A fost o surpriză și pentru noi"

Ultima noapte a festivalului Beach Please a fost una incendiară şi plină de distracţie. Cel mai aşteptat artist, rapperul american Travis Scott a făcut senzaţie pe scena principală. Totul, spre delirul zecilor de mii de tineri, care au cântat şi au dansat până la răsărit. Aproape o sută de mii de tineri s-au distrat aseară pe cele mai cunoscute melodii.

de Redactia Observator

la 15.07.2024 , 09:46

Starul american, Travis Scott a electrizat publicul odată cu apariţia sa pe scenă. A fost cel mai aşteptat artist iat mulţi tineri şi-au luat bilete doar pentru el.

"Sa rupă! Să sară tot Beach Please în aer", spune un tânăr care l-a așteptat pe Travis Scott toată noaptea.

"Îl aștept de când m-am născut", spune un altul.

Vezi și

Travis Scott a împărţit scena cu un alt superstar. Swae Lee a fost şi el aşteptat cu nerăbdare, mai mult decât atât, a primit şi o dedicaţie de dragoste de la o fană.

Pe acelaşi subiect

Travis Scott a electrizat publicul odată cu apariţia sa pe scenă

Tot pe scena Beach Please şi-a făcut apariţia şi ICE SPICE, o rapperiță americană care a încins imediat atmosfera. Însă cireaşa de pe tort a fost rapperul French Montana, care i-a surpins pe fani cu manea.

Şi nu a fost singura surpriză. Fanii au avut ocazia să îl vadă pe scenă pe controversatul Andrew Tate, un moment neaşteptat chiar şi pentru organizatori.

"L-am vazut și eu, a fost o surpriză și pentru noi, în ceea ce priveste prezența domniei sale, el a fost invitatul lui French Montana. Pentru mine a fost o premieră să avem atât de mulți oameni într-un singur loc. Evenimentul s-a desfasurat foarte foarte bine, am avut multe emoții, dar iată-ne aproape de final cu un eveniment foarte reușit", a declarat Selly.

Ziua de ieri însă, a fost presărată cu mici probleme. Rapperul Wizz Khalifa a fost ridicat de jandarmi, după ce şi-a aprins pe scenă o ţigară cu marijuana.

"Noi am dat câte o notă informativă către toți artiștii internaționali, despre legile din România, în mod special cu referire la substanțele interzise, la droguri. Ceea ce a facut pe scenă a facut parte din actul său artistic. E un incident regretabil și orice persoană ar trebui să se supună legilor țării", a mai declarat Selly.

Ultima noapte de festival s-a încheiat cu un grandios foc de artificii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Beach, Please! 2024. French Montana a dansat cu Andrew Tate pe o manea pe scenă. Organizatorii: "A fost o surpriză și pentru noi"