Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Wiz Khalifa s-a ales cu dosar penal după ce a fumat marijuana pe scenă la "Beach, Please!"

Scene rar întâlnite la un festival! Rapperul american Wiz Khalifa a fost ridicat, azi-noapte, de poliţişti după ce a fumat un joint pe scena de la Beach, Please!, în faţa spectatorilor, mulţi dintre ei minori. Idolul generaţiei Z are acum dosar penal pentru deţinere de droguri. Starul cunoscut pentru că şi-a lansat propria marcă de marijuana şi-a cerut scuze fanilor şi a promis că nu va repeta greşeala. 

de Redactia Observator

la 14.07.2024 , 20:17

După ce a fumat marijuana în faţa celor 100.000 de adolescenţi care îl consideră idol, poliţiştii şi jandarmii l-au aşteptat pe Wiz Khalifa să îşi termine recitalul. Apoi l-au escortat la secţie, unde a fost audiat. 

Wiz Khalifa a fost ridicat de jandarmi imediat cum a coborât de pe scenă

"A deţinut peste 18 grame de canabis, drog de risc şi a consumat pe scenă o altă cantitate de canabis, sub forma unei ţigări artizanale" , a spus Olimpia Ceara, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Vezi și

Adolescenţii şi tinerii abia trecuţi de vârsta majoratului au fost în extaz când l-au văzut pe Wiz Khalifa la Beach, Please! şi nu se aşteptau să îl vadă luat de poliţişti.

Pe acelaşi subiect

Organizatorii Festivalului Beach Please, care au lansat o campanie antidrog în parteneriat cu ministerul de Interne, spun că vor lua toate măsurile necesare pentru a preveni consumul de substanţe interzise. 

Cunoscut ca un consumator înrăit de marijuana, Khalifa și-a lansat propria marcă de canabis în 2016. Legea din România pedeapeşte dur consumul şi deţinere de substanţe de mare risc. 

"Fie a venit cu ele asupra lui, din afara ţării, context în care infracţiunea s-ar încadra undeva într-o limită de pedeapsă mult mai mare, respectiv de la 5 la 15 ani sau ipoteza a doua, cineva i le-a furnizat context în care infracţiunea pentru care ar urma dumnealui să fie cercetat ar fi în continuare cea de deţinere în vederea consumului, dar ar trebui identificat furnizorul", spune Liviu Cristescu - avocat. 

Artistul şi-a cerut scuze 

Wiz Khalifa este idolul adolescenţilor din toată lumea. Pe lângă albumele şi single-urile de succes, a fost nominalizat la Premiile Grammy și a jucat în mai multe seriale și filme, inclusiv într-o comedie alături de Snoop Dogg. 

Wiz Khalifa şi-a cerut scuze pe Instagram pentru că a fumat marijuana în timpul concertului şi a promis că data viitoare va veni fără joint în România. 

El a fost prins cu droguri şi pe un aeroport din Statele Unite, acum 10 ani. Arestat iniţial, a scăpat în cele din urmă doar cu o amendă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Wiz Khalifa s-a ales cu dosar penal după ce a fumat marijuana pe scenă la "Beach, Please!"