Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebeluş de 8 luni, suspect de coronavirus, internat de urgenţă la Spitalul din Târgu-Jiu

Un bebeluş în vârstă de 8 luni, a cărui mamă s-a întors recent din Italia, a fost izolat în Secţia de Pediatrie a SJU Târgu-Jiu, fiind suspect de coronavirus.

de Veronica Micu

la 02.03.2020 , 10:06

Copilul şi mama lui sunt într-un izolator, la SJU Târgu Jiu Bebeluş de 8 luni, suspect de coronavirus, internat de urgenţă la Spitalul din Târgu-Jiu - Observator.tv / Imagine ilustrativă

Un bebeluş în vârstă de 8 luni, a cărui mamă s-a întors recent din Italia, a fost izolat în Secţia de Pediatrie a SJU Târgu-Jiu, fiind suspect de coronavirus.

Fetiţa şi mama mama ei rămân izolați în Secția de Pediatrie, până când se va stabili dacă micuţa este infectată cu noul coronavirus.

Bebeluşului i-au fost recoltate probe pentru coronavirus și au fost trimise la Institutul Matei Balș, iar astăzi, cel târziu mâine, se aşteaptă rezultatul probelor.

Articolul continuă după reclamă

Mama copilei a spus după 10 zile că s-a întors din Italia

Copilul, care are febră și tuse, este izolat în același salon cu mama.

Femeia, însă, nu prezintă niciun simptom. Ea a venit în țară în 20 februarie, din Italia, însă copilul nu a călătorit, spun medicii, care au aflat abia ieri că mama s-a întors în Peninsulă, la Bergamo.

Direcţia de Sănătate Publică Gorj a început o anchetă epidemiologică în acest caz.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Bebeluş de 8 luni, suspect de coronavirus, internat de urgenţă la Spitalul din Târgu-Jiu