Antena Meniu Search
x

Lacrimi de disperare la Braşov. Bunica bebeluşilor morţi după externare: "Mi-au spus că sunt sănătoşi" (Video)

Bunica celor doi bebeluşi gemeni, care au murit la câteva zile după ce au fost externaţi de la Spitalul de Pediatrie Braşov, a izbucnit în lacrimi povestind ce s-a întîmplat la spital cu copiii şi apoi acasă, după externare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.02.2020, 16:12

Vezi și
  • Bunica bebeluşilor plânge şi spune că medicii au asigurat-o că nu mai sunt probleme.
  • Femeia a povestit ce s-a întâmplat la spital cu copiii.

Bunica celor doi bebeluşi gemeni, care au murit la câteva zile după ce au fost externaţi de la Spitalul de Pediatrie Braşov, a izbucnit în lacrimi povestind ce s-a întîmplat la spital cu copiii şi apoi acasă, după externare.

Ea susţine că medicii i-au spus clar că bebeluşii sunt sănătoşi şi că nu mai au probleme, urmând să ia un tratament cu vitamine, acasă. Femeia plânge şi se întreabă cum a fost posibil aşa ceva.

Bunica bebeluşilor morţi la Braşov: "O noapte a mai trăit"

"Am mers cu mămica lor, eu le-am dus. Când m-am dus după ei, pe data de 11, am externat bebeluşul şi chiar şi pe fetiţă, a spus aşa doctora. Am întrebat-o de ce îi ţine oxigenul la gură, a zis că aşa trebuie. Am zis foarte bine dacă trebuie aşa. Injecţia de ce i-o mai băgaţi în picioruţ? A spus că e ultimul medicament. Doamna doctoră, dacă cumva copilul nu se simte bine, vă rog frumos, nu mi-l daţi acasă. Eu nu vreau să am probleme pentru că eu nu mă pot descurca şi nu ştiu ce să-i dau. Şi atunci a spus doamna doctor, doamna Lingurar, dacă eu îţi dau copilul bolnav, eu răspund. Ţi-l dau cu încredere, copilul e sănătos. Deci, atât a fost. Pe data de 11, când l-am adus acasă, mi-a trăit o zi. O zi ne-a trăit. Să-ţi mai vezi bebeluşii în casă o zi. O noapte o trăit. Şi dimineaţă când ne-am trezit a fost primul băiatul mort, apoi a zis că trebuie să ducem şi fata la un control, să vadă dacă are acelaşi simptome cum a avut bebeluşul. Când a dus fata, i-a spus mamei că fata se simte foarte bine, nu are nicio problemă. Cum a putut să zica aşa, pentru că atunci când am primit telefonul a zis a murit fetiţa. Cum e posibil aşa ceva, că e sănătoasă? Amândoi copiii au fost internaţi în spital, amândoi externaţi sănătoşi, că nu are nicio problemă, aşa au zis. Dar când l-am adus pe copil acasă, era total schimbat. Nu mai era la fel când l-am dus, băiatul. Era galben spre vânăt la faţă, vânăt pe la ochi. Fata a fost bine. Mi-au spus că sunt bine, că nu ni i-ar fi dat bolnavi acasă", a declarat bunica copiilor.

Bunicul copiilor susţine acelaşi lucru

"Au fost internaţi în spital, i-a dat înapoi, au spus că sunt sănătoşi. A trăit o zi. Băiatul l-am găsit decedat. Am dus şi fetiţa, numai la un control. Apoi au sunat că a murit şi fetiţa, la spital şi îi spuseseră că e sănătoasă. I-am dus la spital, au zis că sunt răciţi, nu ştiu ce au scris doctorii pe foile alea. În spital băiatul a stat 11 zile şi fata vreo patru zile şi apoi i-a dat acasă că sunt sănătoşi", a declarat bunicul.

Reamintim că doi bebeluşi gemeni au murit la câteva zile după ce au fost externaţi de la Spitalul de Pediatrie Braşov. Frăţiorii, în vârstă de două luni şi jumătate, au decedat joi, la o distanţă de câteva ore. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Anchetatorii aşteaptă rezultatele autopsiei. Surse medicale spun însă că ar putea fi vorba despre insuficienţă cardiacă şi pneumonie în cazul bebeluşilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Lacrimi de disperare la Braşov. Bunica bebeluşilor morţi după externare: "Mi-au spus că sunt sănătoşi" (Video)