Antena Meniu Search
x

Video Bebino a ajuns la Poliţie în pijamale. În loc să-şi măsoare puterea cu rivalii în ring, liderul clanului Sportivilor s-a trezit după gratii

După ce s-a trezit cu mascații peste el, Bebino, unul dintre liderii clanului Sportivilor, a ajuns după gratii. Marius Alecu e acuzat că ar fi intermediat mai multe vânzări de cocaină, chiar în centrul Bucureștiului. În lumea interlopă din Capitală, Bebino este un nume des pronunțat, atât de rivali, cât și de procurori. La ultima întâlnire cu mascaţii, Bebino a ajuns la Poliţie în pijamale. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 24.01.2024, 20:50

Vezi și

Marius Alecu, alias Bebino, liderul clanului Sportivilor, a ajuns în beci la Poliţia Capitalei, nu în ring aşa cum îşi dorea. De curând a semnat un contract cu un promotor pentru mai multe lupte în cuşcă şi crede că rivalii au aranjat ca el să fie arestat.

În realitate, procurorii antimafia îl suspectează de trafic de droguri şi cu noaptea în cap au trimis mascaţii să-l aducă la DIICOT pentru interogatoriu. Nu singur, ci împreună cu un alt interlop, influent în clanul Cocalarilor. la percheziţii, s au găsit inclusiv droguri.

Bebino, suspectat că ar fi intermediat mai multe vânzări de cocaină

Bogdan Dinu, reporter Observator: Potrivit unor surse, substanțele interzise urmau să fie vândute chiar în centrul Capitalei, în mai multe localuri de lux.

Pe acelaşi subiect

Bebino, spun procurorii, ar fi intermediat mai multe vânzări de cocaină în ultimele trei luni. 

Bogdan Marinescu, avocatul lui Bebino: Potrivit procurorilor da, există o colaborare. În realitate, singura colaborare e că ei se cunosc de la sala de antrenament. Probele sunt procesele verbale de interceptare și declarațiile martorului sub acoperire.

În ultimii ani, Bebino a fost constant în atenția autorităților. Acum patru ani, interlopul a fost internat cu două degete amputate şi multe alte răni provocate de săbii şi cuţite, după ce a fost atras într-o ambuscadă pe o stradă din Tei Toboc. Bebino crede că cel care l-a tăiat a fost plătit de un lord al drogurilor din Bucureşti. De altfel, şi alţi interlopi i-au asociat numele cu traficul de droguri şi chiar l-au numit turnător. 

Bebino s-a făcut remarcat în lumea interlopă în 2019 când l-a provocat pe şeful clanului Sportivilor, interlopul Bibiloi, şi a castigat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Bebino a ajuns la Poliţie în pijamale. În loc să-şi măsoare puterea cu rivalii în ring, liderul clanului Sportivilor s-a trezit după gratii