Antena Meniu Search
x

Bianca, frumoasa fată din Huşi găsită spânzurată, a fost condusă pe ultimul drum. "Drum curat spre cer, iubirea mea"

Bianca Hîncu, fata de numai 17 ani dată dispărută la începutul lunii august şi găsită spânzurată, luni, lângă localitatea Stănileşti, a fost condusă ieri pe ultimul drum.

Bianca Hîncu, fata de numai 17 ani dată dispărută la începutul lunii august şi găsită spânzurată, luni, lângă localitatea Stănileşti, a fost condusă ieri pe ultimul drum.

A fost jale mare, joi, la Zgura, satul natal al fetei. Bianca Hincu a plecat pentru totdeauna, lăsând în urma ei o mare de lacrimi şi suferinţă.

Familia, prietenii, colegii şi profesorii din Huşi, pentru care moartea fetei a rămas în continuare învăluită în mister, au condus-o pe ultimul drum. 

Alãturi de ei a fost si Vlad, iubitul Biancãi. Tânărul spune că a suferit enorm când lumea l-a acuzat că nu a iubit-o pe fată şi doar ar fi profitat de pe urma ei.

Pe acelaşi subiect

“Am suferit foarte mult când am vãzut cum toatã lumea spunea cã eu nu o iubeam pe Bianca si cã profitam de ea, cãci stiam cã nu este adevãrat. Am iubit-o foarte mult. Nu stiu ce s-a întâmplat în acea zi. Am fost socat si eu când am auzit cã s-a spânzurat”, a declarat bãiatul, cu lacrimi în ochi, pentru vremeanoua.ro

L-a sustinut si mama lui, care a povestit cã relatia celor doi era una închegatã. 

Vecinii din Zgura au povestit, de asemenea, cã cei doi au fost vãzuti de vreo câteva ori în sat, unde veneau împreunã, semn cã relatia lor era asumatã si acceptatã de ambele familii. 

În aceste conditii, ipoteza avansatã de unii, potrivit cãrora Bianca ar fi suferit din dragoste pare sã nu mai aibã sustinere. 

“Drum curat spre cer, iubirea mea”…

Momentul în care cortegiul a pornit spre cimitir a fost unul de-a dreptul dramatic. Mama fetei era distrusã de durere, aproape prãbusită lângã sicriu. 

“Era o fatã atât de bunã, de cuminte, de sufletistã. Nu s-a omorât ea. Sã caute Politia mai bine, cã noi nu credem ce se spune. Nu era în stare de asa ceva”, a spus unul dintre vecinii Biancăi.  

Reamintim că Bianca Hîncu a dispărut fără urmă în urmă cu aproape o lună. Ultima oară fusese văzută în ziua de 18 august 2018, în jurul orelor 14.00, în Zona Industrialã. Luni, Bianca a fost găsită spânzurată, lângă localitatea Stănileşti. 

Joi, frumoasa fată a fost condusă pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Bianca, frumoasa fată din Huşi găsită spânzurată, a fost condusă pe ultimul drum. "Drum curat spre cer, iubirea mea"