Antena Meniu Search
x

O mamă din Brăila îşi caută cu disperare fiica dispărută. Bianca este de negăsit de mai bine de 24 de ore

Bianca Pedonomus are 12 ani şi a dispărut de mai bine de 24 de ore din Brăila. Fata a plecat de acasă sâmbătă dimineaţă şi nu s-a mai întors.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.03.2020, 09:02

Bianca Pedonomus a dispărut în Brăila
O mamă din Brăila îşi caută cu disperare fiica dispărută. Bianca este de negăsit de mai bine de 24 de ore - Politia Romana
  • Bianca Pedonomus este de negăsit de sâmbătă dimineaţă.
  • Fata a plecat de acasă, din Brăila, şi nu s-a mai întors.

Bianca Pedonomus are 12 ani şi a dispărut de mai bine de 24 de ore din Brăila. Fata a plecat de acasă sâmbătă dimineaţă şi nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată de mama fetei ieri după-amiază, în jurul orei 16.00.

Femeia susţine că fiica ei, Bianca Pedonomus, în vârstă de 12 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și, până în prezent, nu a mai revenit.

Minora nu a mai fost plecată de acasă niciodată fără ştirea părinţilor.

Poliţiştii au solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional pentru Pedonomos Bianca, copila nefiind găsită nici la 6 ore de la semnalarea dispariţiei de către mama sa. 

Bianca Pedonomus are cu ea un ghiozdan mov cu motive geometrice

Semnalmente Bianca Pedonomus:

- înălțime 150 cm, greutate aproximativ 40 kg, constituție atletică, culoare păr șaten, lung, ondulat, față ovală, ochi de culoare albastru. 

Vestimentație: 

- blug de culoare neagră, ghete din piele sintetică de culoare neagră, pulovăr de culoare gri, hanorac de culoare mov, ghiozdan școlar de culoare mov cu motive geometrice.

Poliţia Română solicită persoanelor care dețin informații cu privire la locul unde aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Evenimente » O mamă din Brăila îşi caută cu disperare fiica dispărută. Bianca este de negăsit de mai bine de 24 de ore