Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bistrițeanul care și-a incendiat iubita, prins beat criță pe ulițele din localitate

Caz înfiorător, azi-noapte, într-o localitate din Bistriţa-Năsăud. O femeie de 47 de ani şi tatăl ei au fost la un pas să ardă de vii în casă. Le-a dat foc chiar individul cu care trăia femeia. Pus pe scandal, bistrițeanul a mai incendiat şi altă locuinţă.

de Redactia Observator

la 01.04.2019 , 10:34

Caz înfiorător, azi-noapte, într-o localitate din Bistriţa-Năsăud. O femeie de 47 de ani şi tatăl ei au fost la un pas să ardă de vii în casă. Le-a dat foc chiar individul cu care trăia femeia. Pus pe scandal, bistrițeanul a mai incendiat şi altă locuinţă. Iar după ce a provocat dezastrul, a încercat să fugă. Cum era însă băut bine, n-a ajuns prea departe. A fost prins de poliţişti, iar acum este acuzat de tentativă de omor. Atenție, informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional.

Criminaliştii au găsit în buzunarele bistrițeanului, pe lângă o brișcă, şi alte obiecte periculoase cu care acesta pornise la atac. Printre ele, chibriturile folosite ca să-i dea foc femeii cu care trăia de 12 ani.

Individului îi place să bea, iar scandalurile se ţineau lanţ, povestesc rudele. Aşa s-ar fi întâmplat şi ieri. După ce au fost la un grătar, a început cearta. De frică, femeia şi-a luat cele două fete gemene, pe care le are din prima căsătorie, şi s-a refugiat în locuinţa părinţilor ei din aceeaşi localitate, Mureşenii Bârgăului. La miezul nopţii însă, bărbatul a intrat peste ei, în casă.

Vezi și

Când au ajuns pompierii, camera în care se aflau femeia şi tatăl ei era în flăcări. Iar cei doi erau în stare gravă.

O victimă prezenta arsuri pe o suprafaţă de aproximativ 40 % din trup, uar cea de-a doua a inhalat mult fum.

După ce a încercat s-o omoare pe femeie, individul s-a întors la casa ei şi a pus şi acolo foc.

Bărbatul este acum acuzat de tentativă de omor şi distrugere prin incediere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Bistrițeanul care și-a incendiat iubita, prins beat criță pe ulițele din localitate